Ana Sević hitno završila u policiji, za sve je kriv Darko Lazić?!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Zabuna oko automobila i tablica nastala je kada su policajci sa Zvezdare još u novembru prošle godine u rutinskoj kontroli proverili "mercedes", koji je bio parkiran na ulici. Kako u tom trenutku u vozilu nije bilo vozača, službenici su proverom tablica utvrdili da one ne pripadaju tom autu.

- "Mercedes" je tada po nalogu policije prebačen na parking policijske stanice. Nakon toga je utvrđeno da je vlasnik tog "mercedesa" Ana Sević - objašnjava naš izvor i dodaje da je ona zbog toga pozvana u policiju.

Sevićeva je pre nekoliko dana došla u stanicu i objasnila da je taj automobil prodala pre nekoliko godina.

Ana Sević hitno završila u policiji, za sve je kriv Darko Lazić?!

Vladimir Marković

 

- Taj auto mi je kupio bivši suprug, Darko Lazić još 2014. godine. Ja sam ga u dogovoru sa Darkom prodala 2016. godine. Čoveka, koji je kupio auto od mene, znam kao "Nikola Crni". Ništa više o njemu ne znam - rekla je pevačica u policiji.

Nakon toga, poziv od polciije je dobio i Darko Lazić, pevač i Anin bivši muž.

- On je potvrdio Aninu priču, ali je i dodao da on ne zna da li je kupac isplatio "mercedesa" u celosti, jer nije u kontaktu sa čovekom kome je auto prodat - dodaje sagovornik upoznat sa slučajem.

Naš izvor dodaje da je o ovom slučaju obavešten i tužilac iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva, koja se izjasnila da se vozilo vrati vlasniku, a da se tablice koje mu ne pripadaju unište, kao i da nema elemenata krivičnog dela.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading