Danijela otvorila dušu: Htela sam da se ubijem posle silovanja!
Foto: Vladimir Marković

Glumica Danijela Štajnfeld ispričala je da se teško nosila sa traumom koju je doživela, nakon što ju je, kako tvrdi, pre devet godina silovao kolega Branislav Lečić. Danijela je otkrila nove detalje seksualnog zlostavljanja koje je doživela, te je ispričala da je čak razmišljala i o samoubistvu.  

- Dve godine sam se lečila od posttraumatskog stresnog poremećaja. U to vreme nisam mogla da funkcionišem normalno kao osoba, niti sam se osećala sigurno. Mislila sam da je jedina racionalna stvar koju mogu da uradim bila da se ubijem. Ne iz impulsa, već sam mislila da ne postoji bilo kakvo svetlo na kraju tunela. Nisam mogla da spavam, imala sam strašne nesanice i manjak apetita. Htela sam da pijem, iako nikada nisam pila alkohol, pa je to za mene bilo neuobičajeno... Moje mentalno stanje je bilo poremećeno - rekla je Štajnfeldova, a potom otkrila detalje iz noći kada je silovana.  

- U momentu kada sam videla šta će se sve izdešavati, ja nisam mogla da funkcionišem, nisam mogla da govorim! Htela sam samo da izađem živa iz te kuće, ništa me drugo nije interesovalo - rekla je ona, a potom objasnila zbog čega joj je bilo teško da i najbližima kaže šta joj se dogodilo. 

Danijela otvorila dušu: Htela sam da se ubijem posle silovanja!

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

 

 

 

 

 

 

- Dugo mi je trebalo da izgovorim naglas da sam silovana. Nisam htela odmah da kažem roditeljima za silovanje jer sam znala da će se oni osećati nemoćno. Iz istog razloga to nisam želela da kažem ni kolegama, zato što sam znala da će njihova srca biti slomljena zbog moje traume i bola, a s druge strane oni treba da nastave da sarađuju s njim... - rekla je Danijela u ispovesti za „Insajder“. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading