Simonida o slučaju Štajnfeld-Lećić: Leki su se žene otvoreno udvarale!
Foto: Vladimir Marković

Spisateljica i novinarka Simonida Milojković šokirala je javnost kada je otkrila da su joj tri poznate pevačice priznale da su bile silovane na početku karijere. Simonida je u razgovoru za „Alo!“ pozvala sve žrtve seksualnog nasilja da prijave seksualno nasilje na vreme, a potom se osvrnula i na slučaj Štajnfeld-Lečić koji danima potresa Srbiju.  

- Ljudi ne bi trebalo da budu u ulozi sudije, a ja nisam ni na Danijelinoj ni na Lečićevoj strani. Mada, njega poznajem, nju ne. Ranije sam često sarađivala sa Lečićem i on je uvek bio bio dostupan za intervjue. Deluje kao fin i kulturan čovek, nikad ne bih pomislila da je u stanju da počini zločin silovanja - rekla je Simonida na početku razgovora za „Alo!“, a potom se setila jednog njihovog susreta.  

Simonida o slučaju Štajnfeld-Lećić: Leki su se žene otvoreno udvarale!

Foto: ATA Images

 

 - U vreme kada se napad navodno dogodio, pre devet godina, bila sam sa Lečićem na zajedničkom putovanju povodom humanitarne akcije. Lečić je oduvek bio zgodan, simpatičan, šarmantan, te su mu prilazile mnoge žene, što da se upoznaju, što da mu se otvoreno udvaraju - rekla je Simonida za naš list, a potom se osvrnula na to što je pre dva dana šokirala javnost otkrićem da su moćnici iz muzičke industrije silovali naše tri poznate pevačice.  

- Ne bih bila čovek kada bih javno rekla o kojim pevačicama je reč. To se dešavalo pre više od 20 godina, na samom početku njihovih karijera. Međutim, kada neko bude žrtva silovanja, to mora da se prijavi u roku od 48 sati, uz nalaz ginekologa, kako bi se pokrenuo postupak. Činjenica je da nema nikakvog materijalnog dokaza onda kada se silovanje prijavi nakon mnogo godina - kaže Milojkovićeva za „Alo!“.  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading