PRETUČEN POBEDNIK RIJALITIJA Otkrivamo detalje brutalnog napada
Kurir televizija

Pobednik prve sezone rijalitija "Bar" i nekadašnji fudbaler, intrigantni Davor Darmanović, i po izlasku ne prestaje da šokira i iznenađuje javnost svojim načinom života, a kako naš portal saznaje, on je pre par dana napadnut na ulici.

Naime, Davor je pre par večeri bio pretučen od strane do sada nepoznatih osoba, međutim, razlog napada još uvek nije poznat javnosti, dok se on nije još uvek oglašavao povodom toga.

PRETUČEN POBEDNIK RIJALITIJA Otkrivamo detalje brutalnog napada

Kurir televizija

 

 

Šta se zapravo krije iza napada i koja je pozadina u pitanju, za sada ostaje veo tajne, a ono što možemo da primetimo na njegovim društvenim mrežama je to da se bivši učesnik rijalitija nije previše potresao zbog napada, obzirom da svakodnevno sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli svoje fotografije i razne doživljaje iz privatnog života.

PRETUČEN POBEDNIK RIJALITIJA Otkrivamo detalje brutalnog napada

Kurir televizija

 

 

Podsetimo, Davor je kao pobednik prve sezone osvojio glavnu nagradu u iznosu od 30.000 evra, što i nije bilo iznenađenje, obzirom da je na samom ulasku važio za velikog favorita i nekoga ko je za kratko vreme pridobio veliki broj simpatija naroda i podrške.

Preporučujemo: Naš poznati glumac Neboša Dugalić ima PETORO dece: Njihova imena su NEOBIČNA i simbolična, a za neka verovatno niste ČULI!

- Nisam očekivao. Pare ću da potrošim na klince i fudbal - rekao je presrećni pobednik tada.

Inače, u rijaliti je ušao kao nekadašnji fudbaler i šanker, a ostaće upamćen kao učesnik koji se najviše puta skinuo go pred kamerama. To je činio u stanu u kom borave takmičari i nije ga bilo sramota da se obnaži pred drugima.

DAVOR JE POBEDNIK RIJALITI BARA! Darmanović osvojio 30.000 evra, ludilo atmosfera!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading