KRISTINA IZ BARA REŠAVA STVARI! Takmičarka nije gubila vreme tokom rijalitija, evo šta je odmah uradila!
Printscreen/KurirTelevizija

Finalna nedelja rijalitija Bar je u toku, a pred takmičarima su nikad teži zadaci. Finale će se održati u nedelju, 13. marta, a samo jedno od njih može osvojiti glavnu nagradu! Zbog toga, borba je jača nego ikad!

Nenad je finalistima doneo 5 koverti, svako od njih izvlači jednu i dobija zatadak. Zadaci su raspoređeni po danima, pa će svi finalisti imati mogućnost da se pokažu u što boljem svetlu i ubede ljude da baš oni treba da pobede.

Kristina je dobila zadatak da organizuje žurku u petak i na nju dovede jednog poznatog koji će održati govor i o njoj pričati 5 minuta. Poželela je da to bude Zoki Šumadinac, i dobila je njegov broj. Međutim, kada ga je pozvala uhvatila ju je još veća panika.

KRISTINA IZ BARA REŠAVA STVARI! Takmičarka nije gubila vreme tokom rijalitija, evo šta je odmah uradila!

TV Kurir Printscreen

 

Pozvala je broj koji je imala zapisan, predstavila se i ispričala šta joj je potrebno, da bi tek na kraju shvatila da ne razgovara sa Zokijem i da se ispalila.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

FINALE SE BLIŽI, BORBA ZA 30.000 EVRA SVE NAPETIJA! Barovci dobili nikad teže zadatke, a jedan uključuje Zokija Šumadinca

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading