OČAJNA ZBOG SE*SA U TUŠ KABINI! Dejana Deletić nakon što joj je dečko izbačen iz Bara, udarala glavom o pločice i lupala samoj sebi šamare!
Kurir televizija

Učesnica Dejana Deletić dečka i poslednjeg izbačenog učesnika rijalitija na Kurir televiziji nazvala "slepčinom"!

Učesnik rijalitija Bar Aleksa Barudanov, poslednji je izbačeni takmičar u trci za 30.000 evra.

Pre ispadanja, Aleksa je imao žestok sukob sa devojkom Dejanom Deletić, s kojom je imao seks u tuš kabini.

Razlog za svađu je reakcija njegove majke, koja je Dejanu nazvala "gadurom", jer je tokom intervjua rukama pokazivala veličinu Aleksinog polnog organa!

OČAJNA ZBOG SE*SA U TUŠ KABINI! Dejana Deletić nakon što joj je dečko izbačen iz Bara, udarala glavom o pločice i lupala samoj sebi šamare!

TV Kurir Printscreen

 

Dejana je nakon smene u Baru uletela u stan uplakana i bacila se Slobodanu Romiću u naručje. Za njom je uleteo Aleksa koji je otkrio svima da je Dejana imala problem zbog emitovanih scena seksa.

- Tvoja majka je rekla da sam gadura - plakala je Dejana

- Razmisli o tome kakve izjave daješ - kazao je on.

Nakon toga Dejana je otišla u kupatilo, gde joj je Sanja Jakšić održala bukvicu:

- Aleksa se smuvao sa tobom jer si bila favorit njegovoj majci. On se zaljubio u tebe, on je zaljubljive prirode, kao i ti. Ne radi nepromišljene stvari, udariću te i diskvalifikovaću se - vikala je na nju.

Dejana je nakon razgovora izašla na terasu da zapali cigaretu i smiri se i sve vreme ponavljala "slepčina jedna".

Dejana je nakon ovoga pretila da će udariti glavom u pločice i udarala je samoj sebi šamare, dok su drugi pokušavali da je smire.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

SE*SI MOMAK RIJALITI BARA JE IZBAČEN! Evo kome je bilo najteže što takmičenje napušta najzgodniji Aleksa Barudanov

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading