VRELA MISICA PRAVI NAJLUĐU ŽURKU U BEOGRADU! Takmičari Bara spremaju pakleno iznenađenje za izbačene učesnike, očekuje se haos!
Printscreen/KurirTelevizija

Večeras je prva od dve velike žurke, a ovu organizuju "domaći" takmičari. Mada to nije jedini zadatak koji su imali, ono što je sve zapanjilo je specijalni izazov, takmičenje za Mis Bara.

Podsetimo, Bar menadžer Nenad je najavio barovcima jedan od najvećih zadataka do sada. Uključiće domaće takmičare i povratnike odnosno bivše takmičare. Zadatak će biti da oba tima naprave žurku u petak i subotu. Svaki segment će se gledati od prodanih koktela do timskog rada. Tim koji bude pobedio dobiće lepu nagradu. Za domaće takmičare vratiće se nagrada od 30.000 evra i samo će jedan takmičar ispasti, a inače bi trebala dva. Pobeda povratnika će doneti jednom od njih mogućnost da se vrati u takmičenje za nagradu od 30.000 evra.

VRELA MISICA PRAVI NAJLUĐU ŽURKU U BEOGRADU! Takmičari Bara spremaju pakleno iznenađenje za izbačene učesnike, očekuje se haos!

Printscreen/KurirTelevizija

 

Izbor za mis bara bio je napet, a učesnice su bile Maja i Stanislava za ekipu "povratnika" i Kristina i Dejana za ekipu "domaćih".

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

NAKON OVOGA NIŠTA U BARU NEĆE BITI ISTO! Nova pravila takmičenja u rijalitiju, saopštene važne vesti

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading