BAROVCI OSTALI BEZ TEKSTA! Kraj njegove romanse sa se*si Slovenkom!
Printscreen/KurirTelevizija

Ksenija, bivša rijaliti učesnica, posetila je Bar i Ivana. Oboje su tada postali svesni da je kraj njihove romanse, jer je ona odlučila da ne živi u Beogradu, dok on ne može da ode u Sloveniju.

- Rekla je da želi da ide u Sloveniju, a ne mogu da opišem osećaj u glavi u tom trenutku. Ona je prebacila meni zato što sam je rekao da ne može sa nama biti ništa napolju, ja sam joj rekao da može jedino ako se preseli u Beograd, možemo iznajmiti stan i raditi. Drugačije nije bilo šanse - rekao je Ivan.

BAROVCI OSTALI BEZ TEKSTA! Kraj njegove romanse sa se*si Slovenkom!

Printscreeen/Kurir TV

 

Podsetimo, Ivan i Ksenija su imali jednu jako lepu ljubavnu priču. Mada kada je ušla Sofija Una opet u rijaliti, oni nisu mogli da ostanu mirni. Pa su se svaki dan svađali. Ksenija je potom bila izbačena zbog agresivnog ponašanja i lomljenja kreveta. Ivan se u trenutku izbacivanja rasplakao i držalo ga je to jako dugo.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

VEČERAS NOMINACIJE U BARU: Ko će ispasti dve nedelje pre finala

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading