USIJALI SE KOMENTARI ZBOG NJEGOVOG ODLASKA! Gledaoci urnisali izbačenog ukućanina, a fijasko je doživeo zbog nje!
Kurir

Na iznenađenje mnogih, Damir Tepavac napustio je rijaliti šou Bar i od tada ne prestaje da se priča o njemu.

Iako je mnoge iritirao, Damir je jedan od učesnika koji je privlačio veliku pažnju, a javnost je posebno intrigirao njegov odnos sa rijaliti učesnicom iz Slovenije, Ksenijom Kranjec.

I dok Ksenija mnoge muškarce vrti oko malog prsta u rijalitiju Bar, gledaoci kao i komentari na društvenim mrežama govore o tome kako je baš Kranjecova kriva za Damirov fijasko u Baru. S obzirom na to da je važio i za jednog od najboljih barmena, koji ima veliko iskustvo u ugostiteljstvo, sudeći po komentarima pao je na Ksenijnu igru i postao deo njenog plana.

USIJALI SE KOMENTARI ZBOG NJEGOVOG ODLASKA! Gledaoci urnisali izbačenog ukućanina, a fijasko je doživeo zbog nje!

Kurir

 

Iako je za vreme boravka u rijalitiju Damir sve vreme govorio o Kseniji isključivo kao o prijateljici, neke emocije nisu mogle da se sakriju. Ona je često padala u njegov zagrljaj, a nije im bilo strano ni da s vremena na vreme započnu flet.

Gostujući u emisiji Kontra šou otkrio je da ga Ksenija privlači na više načina. On je istakao kako je ona uvek lepa, dok spava i dok je budna, a na pitanje voditeljke da li bi bio u vezi sa Ksenijom, on je odgovorio "Ko ne bi".

Gledaoci su uporni u mišljenju da je za Damirov sunovrat odgovorna Ksenija

- "Kul lik, ali se isprsio zbog Ksenije i bezveze ispao. Ona preživala, on sad kako zna i ume", "Žensko ga uništilo", "Nije mu Ksenija bila potrebna, ona je korov u ekipi", "Realno, zbog Ksenije je i ispao, mnogima je pao u očima zbog nje" - samo su neki od komentara.

USIJALI SE KOMENTARI ZBOG NJEGOVOG ODLASKA! Gledaoci urnisali izbačenog ukućanina, a fijasko je doživeo zbog nje!

Kurir televizija

 

Damir je takođe istakao kako ne veruje da su emocije između Ivana Neškovića i Ksenije neiskrene, ali da joj je on dao slobodu da bira, jer ipak su oni "samo prijatelji", prema njegovim rečima.

Podsetimo, Tepavac je i u intervjuu govorio o izbacivanju i Kseniji.

Delovalo je da te je baš iznenadilo kad si saznao da imaš najmanje glasova ove nedelje.

- Ostao sam duže nego što sam mislio. Sjajno se osećam! Nije da ne bih voleo da sam ostao još, ali je sve to prolongiranje, da bih mogao da trpim i nikako ne bih uživao u tome. Tako da sam super.

Ko će ti najviše nedostajati?

- Faliće mi Ksenija, ko će mi faliti!? Ona mi je ovde bila kao privezak koji sam nosio u džepu, majke mi.

Ksenija se rasplakala. Kako si se osećao zbog toga?

- Grozno, uf... Ne mogu da ti objasnim. Nisam očekivao da će da roni suze. Ali, to je dobar znak da sam joj prirastao za srce i da me je zgotivila.

PRVI SE*S SA 14 GODINA! Barovci počeli sa zadatkom, a ova pitanja ih potpuno razoružala

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading