POTROŠILA 15.000 EVRA I PROMENILA LIČNI OPIS! Procurile stare fotke rijaliti učesnice i zvezde sajta za odrasle, on će doživeti šok!
Kurir televizija

Atraktivnu Slovenku Kseniju Kranjec, koja je takmičarka rijaliti Bara, smatraju najzgodnijom takmičarkom trenutno.

Ksenija, koja je već prekaljeni rijaliti učesnik, budući da je u Sloveniji učestvovala u Velikom bratu, a u Srbiji je bila u Parovima, nikada nije krila da je imala estetske korekcije i da ih prosto obožava. Koliko vremena i novca troši na svoj izgled nikad nije krila i javno je govorila.

Prvo je operisala grudi koje su joj jako smetale, budući da je želela oduvek da ima bujniji dekolte.

Pošto je mnoge zanimalo šta je sve sredila na sebi, Kesnija je na društvenoj mreži odlučila da pratiocima otkrije sve svoje izmene i to samo na licu.

Pa je tako objavila fotografiju gde je obeležila sve korekcije - obrve, brada, jagodine, nos, kapci...

- Da se ne sikirate mnogo koliko sam imala operacija... Mnogo... - napisala je Ksenija pre tri godine na Fejsbuku.

Atraktivna Slovenka svakodnevno vodi računa o svom izgledu, dosta vremena provodi po kozmetičkim i frizerskim salonima, a kao što možemo videti u Baru, uvek je lepo obučena i brine o svojoj higijeni.

Koliko je dala na operacije - 15.000 € za uzgled?

Operacija gornjih i donjih kapaka do 2.400 €
Operacija nosa do 5.000 €
Uvećanje usana po kubiku je oko 300 €
Korekcija brade do 1.500 €
Korekcija jagodica prirodnim masnim tkivom 500-1.000€
Uvećanje grudi, zavisno od toga da li je sa okruglim implatima ili anatomskim implantima 2000-6000 €,ona je svoje platila 3.500 €.

Došli smo do njenih fotografija dok je još bila ona stara Ksenija,a mnogi je sigurno ne bi prepoznali. Ona je tada imala drugačiji nos, obrve, drugu boju kose, kao i zube i usne. 

Ono što je još zanimljivo u vezi atraktivne Ksenije je i odnos sa Ivanom.

Mnogi komentarišu to da je je Ksenija želela da izbaci Sofiju samo da bi imala lakši prilaz Ivanu i da li je Damir bio samo varka kako bi Ivan bio ljubomoran, ali se još uvek ne zna prava istina, budući da Ksenija nije još ništa rekla. Svakako je ovo nova ljubav koja je jedva čekala da procveta budući da su Ksenija Kranjec i Ivan Nešković imali su i jedan dirljiv trenutak u krevetu u toku dana, dok ostali barovci nisu bili prisutni.

Šta mislite, kako će Ivan reagovati kad vidi ove fotografije? Da li se on zaljubio u njen izgled ili dušu? Ostaje da vidimo.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

NISU ONI DOŠLI DA... Vendi u programu uživo upotrebila ovaj termin, pa šokirala sve, a radi se o neverovatnoj priči!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading