BLUD I NEMORAL! Aleksa ušao u vrelu akciju sa cimerom Markom, večerašnja epizoda Bara pomera sve granice!
Printscreen

U večerašnjoj epizodi rijalitija "Bar" koji možete pratiti na Kurir televiziji, najviše pažnje privukao je novi takmičar Aleksa. On je očigledno rešio da bude glavni švaler, pa je redom ljubio devojke, a u jednom momentu se našao u trojci sa Markom Tošićem.

Printscreen

 

Svađe nisu izostale, a Sanja Jakšić vodila je glavnu reč. Najžustrije se posvađala sa Aleksom a razlog njihove nesuglasice pogledajte večeras u 22 časova na Kurir televiziji.

Printscreen

 

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8 24. decembra!

Pratite i Puls Bara koji vas čeka svakog radnog dana u 13:10 na Kurir televiziji, ukoliko propustite epizodu reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa. BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

ABORTIRAĆU AKO NOSIM NJEGOVO DETE Misica progovorila o trudnoći, haos u rijalitiju: Ivan je agresivan, poriče da smo imali se*s!

BONUS VIDEO: 

 

 

Komentari (0)

Loading