PRVA TRUDNOĆA U RIJALITI BARU!? Sofija Una lije krokodilske suze, sumnja da je on otac!
Printscreen

Sofija Una Manić privukla je pažnju muškaraca u rijaliti Baru na Kurir televiziji čim se pojavila, posebno stripera Ivana Neškovića koji je uspeo da je odvuče u krevet, a sada vas čeka pravo iznenađenje.

Printscreen

 

Sofija Una sada sumnja da je trudna! Svi su gledali "vruće" scene Sofije i Ivana u Baru, njih dvoje imali su i intimne odnose, a ona je posumnjala da je ostala u drugom stanju.

Sofija je sve vreme plakala i bila potresena zbog novonastale situacije. Pre toga su svi primetili da je razdražljiva i da se često drži za stomak.

Ostaje da vidimo kako će Nešković reagovati kada čuje za njenu navodnu trudnoću.

Printscreen

 

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15 ima zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

EVO KO JE SVENOV TATA Kada je ušao u rijaliti ukućanke su odlepile, a evo čime se bavi i gde radi!

Komentari (0)

Loading