KADA JE UŠAO U BAR SVI SU ZANEMELI, A POGOTOVO ŽENE! Se*si tata ovog takmičara ušao u rijaliti, reakcije su fenomenalne!
Kurir televizija

Večeras je u Bar ušao sa Svenom i njegov tata Darko.

Mora se priznati da su svi oduševljeni njihovim dolaskom. Mnogima je drago što je Sven došao, a i muškarci.

- Kada sam Vas video, mislio sam da je neki ratnik ušao u Bar - rekao je Ivan, jer je spavao kada je usledilo iznanađenje.

Kurir televizija

 

Barovcima se vratio osmeh na lice, a pogotovo ženama.

- Na koga je Sven nizak, na mamu - pitale su ukućanke.

Saznali smo i da jako vodi računa o svom izgledu, kao i da je trčao je na Adi Ciganliji 12 sati ultramaraton, a trčao je i na Kalemegdanu trku samoprevazilaznja 24 sata.

Kurir televizija

 

Barovci su potom igrali igru tvister, a svi su sa zadovoljstvom igrali ovu igru.

Reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa, nakon čega ide UŽIVO izbacivanje u 22.45, a na samom kraju gledaćete LIVE uključenje.

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

ŽENE SU DANAS MNOGO NAVALENTNIJE Ivan Gavrilović i Edis Fetić šokirani su današnjim devojkama, a evo šta su imali da kažu za muški rod

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading