OVIM GA JE OPČINILA! Ivan potpuno odlepio za Kristinom, pa ostavio misicu, a ona Davora zbog stripera!
Kurir televizija

Proslava srpske Nove godine organizovana je u brojnim lokalima u srpskoj prestonici, ali je definitivno najbolji provod bio u rijaliti Baru! Za sjajnu atmosferu pobrinuo se popularni pevač Amel Ćeman Ćemo, ali i barovci koji su dali sve od sebe da naprave najbolju žurku u gradu!

Lokal u Vlajkovićevoj 8 noćas je bio dupke pun, a atmosfera je bila do sad neviđena. Uz svoje, ali i hitove kolega, Ćemo je napravio vrhunsku žurku u kojoj su uživali i do kasnih jutarnjih sati se provodili, kako učesnici rijalitija Bar, tako i veliki broj gostiju. Kada su ugledali pevača, barovci su se obradovali i pozdravili ga aplauzom, a potom su tražili da im ispunjava muzičke želje. Neke je posebno pogodilo kad je Ćemo zapevao pesmu Džeja Ramadanovskog i Mine Kostić "Slavija", pa su pali u trans.

Tada su sevnule i varnice između Kristine Stanković i Ivana Neškovića, koji je već neko vreme u vezi sa Sofijom Unom Manić. Ipak, čini se da je striper odlučio da završi sa lepom misicom i da je zameni drugom devojkom.

Kurir televizija

 

Ivan nije ostao ravnodušan na stajling cimerke, koja je na sebi nosila haljinu sa izrezima sa strane, i to bez donjeg veša!

Kada ju je video, Ivan je bio šokiran, pa joj je, kada je popio koju više, prišao i počeo da đuska sa njom i to naočigled devojke, koja je to veče radila.

Stankovićka se uvijala uz Neškovića i popela mu se na ramena, ali najšokantnije je bilo kada je podigla nogu i naslonila se na njega. Očigledno je da su oboje bili pod dejstvom alkohola i da nisu marili za poglede drugih, a u jednom momentu su se čak i poljubili!

Tu scenu nije videla Sofija Una, ali barovci su joj već preneli šta se dešava, pa ostaje da vidimo kako je reagovala, te da li će oprostiti Ivanu neverstvo.

Kurir televizija

 

Inače, i Kristina je donedavno bila zauzeta. Ona je otpočetka učešća u rijalitiju Bar flertovala,a potom se i upustila u vezu sa Davorom Darmanovićem. Ipak, odlučlila je da ga ostavi.

- Između nas se ne dešava ništa. Mi smo samo dva drugara, dobra, stara. Naš odnos je isključivo drugarski i ne pretenduje da bude ništa više od toga. Sve je izbledelo između nas. Više se ne sviđam ni ja njemu, ni on meni. U početku je postojala hemija između nas koja je sada nestala. Tako će ostati i nakon rijalitija. Mi nismo jedno za drugo - rekla je Kristina u intervjuu za Kurir i dodala:

Kurir televizija

 

- On je na početku jurio za mnom, a sada je ispalo da ja jurim za njim, a da on tvrdi pazar. To se ne uklapa u moj tip ličnosti, ja nikad nisam trčala ni za kim. On je izjavio da ja jurim za njim, tako da sam odmah to prekinula. On to ne zna, niti ću mu reći.

NE MOŽE DA SE OBUZDA! Maja imala se*s sa gostom Bara, pa brutalno nasrnula na kamermana i cimerku, a evo da li će biti kažnjena!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading