TRI NERVNA SLOMA, PA STRASNI POLJUPCI! Maja doživela pomračenje kada ga je ugledala, vrištala i plakala, a onda usledio haos!
Printscreen

Luka Pavlović juče je izašao iz rijalitija "Bar", a danas je gostovao u popularnom Kontrashow-u.

On nije želeo da komentariše svoju aferu sa Majom Kovačević u emisiji, a kada se pojavio svojim bivšim kolegama u Baru, Maja je upala u pravu histeriju.

TRI NERVNA SLOMA, PA STRASNI POLJUPCI! Maja doživela pomračenje kada ga je ugledala, vrištala i plakala, a onda usledio haos!

Printscreen

 

Ona se okačila Luki oko vrata i neutešno plakala.

- Tri nervna sloma sam dobila od kada si ti otišao, tvoju majicu sam okačila na krevet da spavam sa njom - vikala je Maja, a Luka joj je rekao da nađe njegovu izgubljenu duksericu.

Afera Maje Kovačević iz Hrvatske i barmena Luke Pavlovića potresla je "Bar", a nakon što se pojavila Lukina devojka, ta veza je pukla.

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

IVAN KRIO OD MISICE DA JE RAZVEDEN I DA IMA DETE! Skandal u rijaliti Baru, mlađi je od nje šest godina, a njegova burna prošlost polako isplivava!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading