Zadruga 7 Elita
Foto: Alo/Printscreen

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo nedavno su ponovo raskinule. 

Pavlovićeva je tada Anđeli strašno zamerila krađu hrane od pojedinih cimerki, a Šparavalo nije znala šta ju je snašlo.

- Za šta je sve optužuješ - pitao je voditelj Bojanu.

- Ne sviđa mi se to što radi, ako nastavi da radi, uoliko budem videla, biće kraj našeg odnosa, ja ne mogu da budem sa kleptomankom. To su jasne stvari. Znam samo za pokušaj krađe lubenice od Jovane i Majinu čokoladicu. Većina ljudi ovde krade, ne mogu da grešim dušu da je ona najveći, ali ima jako puno kleptomana - rekla je Bojana.

Anđela

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Šta joj još zameraš pored kleptomanije - pitao je voditelj.

- Ne mogu da se setim sada, ali joj stalno pričam da pazi šta priča da ne pali vatru na te neke gluposti. Ja sam jasna u odabiru i to je to. Mislim da ima problem sa ljubomornom i da preteruje s tim, ja nisam neko ko će da se bakće sa nepostojećim stvarima. To što ja nju ne pohvalil i ne dajem komplimente, moraš da budeš svesna sebe, a ne da se izmišljaju problemi koji ne postoje. Ne mogu da se borim s duhovima koji ne postoje, stalno u tom odnosu - rekla je Bojana.

- Zamerila si joj što je rekla da ona ne bi rodila dete kao Aneli - rekao je Milan.

Anđela

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ne, pričali smo o tome da ona nikada ne bi abortirala, ali da je razume u ovoj situaciji. Nemam je problem s tim, imam problem s tim kako ona govori da je karakter, meni nisu jasne stvari neke i neke se ne poklapaju s onim što radi i govori. Anđela i ja smo dve različite osobe i dva tipa, što nije okej, ona ima neke druge vrednosti, ja totalno druge, naučeni smo na naučene vrednosti - rekla je Pavlovićeva.

- Bojana, ispada da idem i da kradem po kućama, ja sam svuda išla i znaš po kojim kućama sam se kretala sve - rekla je Anđela.

- Ne može ona to da razume... Anđela ne shvata da time što radi blamira i mene. Ona je neko ko radi protiv ovog odnosa, ne znam da li se sprda ili šta već. Ako nije kleptomanka ili neko ko krade, ovo mi nije sprdnja - rekla je Bojana.

Anđela

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Jesi krala od roditelja nekada pare - pitao je voditelj.

- Nikada u životu, ali od babe jesam. Od babe ponesem kiflice u školu, jedino što sam uradila je da sam sakrila pile i pojela ga sama - rekla je Anđela.

- Ja sam napravila da ti budeš lopov - rekla je Bojana.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading