Marko Janjušević
Foto: Printscreen/Printscreen

Marko Janjušević Janjuš razgovarao je sa Zolom, te mu je otkrio kako se oseća nakon što je Aneli abortirala, a potom i priznao da se stvari moraju ispraviti, ali kada prođe dug vremenski period.

- Naš odnos je bio totalno - rekao je Janjuš.

- Ma cirkus, kao i naš - rekao je Zola.

- Ma nema to - rekao je Janjuš.

- Ma to je bilo jasno, šta je tu moglo da se popravi - rekao je Zola.

- Ma nije, gde je moglo - rekao je Janjuš.

- Slušaj Mionu i Ša - rekao je Zola.

- Šta bi ja dao da mi je to problem, kao njihovi problemi - rekao je Janjuš.

- To je život, sje*ali smo se mnogo u životu sa nekim stvarima - rekao je Zola.

- Sje*ali smo se i više nego što treba. Evo ti četrdeset godina imam, ostalo ti je još dvadeset godina života da budeš u dobrim godinama. U četrdeset pravim cirkus ovde, daj beži brate - rekao je Janjuš.

- A na kraju konačan ishod ku*ina - rekao je Zola

- Šta ti je brate, sje*ah sve. Mene je dosta sje*ala moja situacija sa bratom, laganiji bi bio, lakše bih balansirao - rekao je Janjuš.

- Najlakše je sada suditi, niko od nas ne zna ko kakvim putem korača - rekao je Zola.

- Daj da se završi da se ne nerviraju ljudi kući, zbog Krune, zbog Anelinih, svakome je loše. Nema, mora se ispraviti sve, znaš, sve mora da se ispravi i to mora da prođe jedan ozbiljan vremenski period, a dok prođe taj period proćiče godine. Ja sam svestan, sve će ovo proći, ali mene neće proći neke stvari, ovo se nije desilo nikome ovde - rekao je Janjuš.

- Baš pakao - rekao je Zola.

- Baš pakao, raspoloženje mi se menja i razmišljanje. Ne znam gde mi je glava, kad ti je sve potaman nije ti dobro u nekim situacijama. Kad bih mogao da ti objasnim kako sam se ja osećao kada sam se probudi danas, to ne možeš osetiti, ne daj Bože da osetiš - rekao je Janjuš.

- Šta ti je, znam sve - rekao je Zola.

Sestra Aneli Ahmić ključa od besa, haos u spoljnom svetu, uputila mu najstrašnije uvrede!

Starleta Aneli Ahmić vratila se nakon abortusa u jednoj privatnoj klinici, u Elitu, gde su je dočekali cimeri u prostorijama gde borave Odabrani.

Aneli Ahmić

Foto: TvPink

 

Njoj se u jednom trenutku pridružio i Janjuš, a nakon nekog vremena otišao je i ostavio je da grca u suzama, prekrivena jorganom.

Nakon ovih strašnih scena koje su zgrozile sve, oglasila se i njena sestra, Sita Ahmić, koja nije birala reči, a više o tome pročitajte ovde. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading