Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Haos ne prestaje nakon što je Aneli Ahmić, koja se sa kiretaže odmah vratila u Elita, obelodanila cimerima da je dobila tužbu od Janjuševe bivše žene, Ene Janjušević.

Ona je otkrila šta se dešavalo i informacije koje možda nije trebala da obelodani javno, a u jednom trenutku joj se pridružila i Maja Marinković.

Maja, Aneli i Marko analizirali su situaciju i javno otkrili čime se bavi Janjuševa tašta, Enina majka, te mnogi smatraju da će ovo izazvati opšti haos.

Aneli Ahmić

Foto: TvPink

 

- Tužila je Ena. Rekla je da je preključe tuži, a danas stiže tužba - rekao je Marko.

- Šta sam ti ja rekla? - dodala je Maja.

- Ja znam da ti ništa ne lažeš. Marko, mislim da tužba ne može za dva dana da stigne - pričala je Maja.

- Tašta mu je advokatica, to može u kratkom postupku. Verovatno je to počelo od ove situacije. Moji su danas verovatno bili na aparatima. To se sve odužilo - govorila je Aneli.

Aneli Ahmić

Foto: TvPink

 

- On je rekao kako kao ne zna a tužbu - rekla je Maja.

- Znao je on, rekla je ona njemu verovatno kad se vratila sa 40 dana. On tad 10 dana nije insistirao na odnosima, kao nije hteo zbog mojih, a imao je frku sa njom - govorila je Aneli.

- Boli njega uvo, on drami ovde za publiku - rekao je Đedović.

Aneli slomljena nakon abortusa

Starleta Aneli Ahmić vratila se nakon abortusa u jednoj privatnoj klinici, u Elitu, gde su je dočekali cimeri u prostorijama gde borave Odabrani.

Njoj se u jednom trenutku pridružio i Janjuš, a nakon nekog vremena otišao je i ostavio je da grca u suzama, prekrivena jorganom.

Janjuš: "Nisam kriv za njen abortus" 

Janjuš je sinoć dao sve od sebe kako bi još jednom popričao sa Aneli i odvratio je od odluke, ali bezuspešno.

- Ona je glavna u odlučivanju o tome. zajedno smo došli do te stvari koja nije nimalo naivna. Možda je i bolje ovako nego da, kako ona kaže, ostane sama sa dva deteta. Što se mene tiče, bio sam 50% za to da ovo treba da se desi, a 50% da ne treba - rekao je Janjuš.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading