Aneli ahmić
Foto: Printscreen/Printscreen

Aneli Ahmić danas će uraditi kiretažu koja je zakazana za 10:30h.

Ona je juče napustili Elitu, kako bi vadila krv i obavila još potrebnih pregleda. Nakon što se vratila na imanje, progovorila je o utiscima. 

- Znao je da idem. Mislio je da ću ja danas ostati, video je da izlazim, da sam jutros vadila krv. Da me niste sada digli, on bi čekao da to napravim, ne bi sigurno znao, ja bih ujutru otišla, on bi spavao. Kako ću se osećati?! Rekla sam ti da me je sramota, kada sam došla u kliniku imala sam osećaj da svi znaju šta sam došla da uradim, gledaju sve te svađe, osećam se poniženo. Rekla sam malo pre: "Da li će njega biti sramota kada izađe" i sigurno će ga gledati i pamtiti po tome. Mene će biti sramota, moju majku je sigurno sramota izaći na kafu, jer sigurno njeni komentarišu kako je njena ćerka trudna u rijalitiju i da se sada čisti. Mama reaguje na sve jako loše, Sita je jaka, može sve shvatiti i njoj je katastrofa, za brata da ne komentarišem čovek ne želi da čuje za mene, a mama je van sebe - rekla je Ahmićeva.

Inače, Aneli je dobila veliku podršku cimera iz rijalitija u odluci da abortira. 

- Ja sam bio prezadovoljan debatom, jer su svi izneli mišljenje da je suludo da Aneli rodi dete, a ja sam na intervjuu rekao da ja njemu ne bih dao mačku da mi čuva...Oni su izneli svi ista mišljenja, vrlo slična, e, šta se onda desilo. Desio se njihov povratak, ona drama ovde, kada su se vratili, on je rekao: "Ona je donela konačnu odluku" i on je ovde stajao preko puta nje i onda kao: "Što si sa mnom pričala, ako si tu odluku donela", onda sam mu ja rekao: "Možda da je razuveriš", pogledao me je čudno...Još jednu stvar koju sam primetio koja je pokazala totalno odsustvo empatije je ta da on iznosi kako je on žrtva jedne strašne žene, jedne va*ine koja ovde mora da izdrži napad tri žene - rekao je Marko.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading