Ivan Marinković
Foto: Printscreen/Printscreen

Ivan Marinković iskreno je progovorio o svojim greškama, ali i osobama o kojim se ogrešio. 

On je odmah na početku priznao da se najviše kaje što sina Željka nije viđao četiri godine i obećao da će mu se više posvetiti kada izađe iz rijalitija.

- Ogrešio sam se o mnogo ljudi, ali najveća greška u mom životu je što nisam viđao Željka četiri godine i to će me pratiti ceo život... I njega i mene. Dozvolio sam sebi da mi na prvom mestu budu neke nebitne stvari, kada izađem iz "Elite" posvetiću se tome, ali situacija će biti još gora nego prošle godine - rekao je Ivan, pa otkrio o koga se ogrešio u rijalitiju.

ivan Marinković

Foto: TvPink

 

- Mislim da sam se najviše ogrešio o Matoru, potpuno sam na njenoj strani kada je ova tema u pitanju, ali mislim da je učinjena jedna velika nepravda kada je rijaliti u pitanju.

Ivan: "Ja sam najgori otac" 

Ivan Marinković je pre nekoliko dana javno otkrio da planira da uradi sve što je u njegovoj moći kako bi oduzeo Željka od Kulića. 

IVANA MARINKOVIĆA STIGLO GORKO KAJANJE Raspao se na komade zbog Željka, pa dao obećanje!

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

- Miljana, majka mog deteta, žena koja je, pored toga što sam kriv većinski za odnos sa Željkom, prošle godine morala da bude dobra sa mnom. Ja sam najgori otac bio prema Željku, a emociju koju je on doživeo sa mnom Miljana nije mogla da podnese. Ona nema empatiju prema svom detetu. Neću da ponavljam šta su ljudi rekli, ona je jako nesrećna od rane mladosti, jer je znam pre svih vas. Ništa se nije promenila, ne voli nikog na ovom svetu. Prošle godine sam joj posvetio pažnju, imao sam želju da sa njom budem u dobrim odnosima. Ne želim joj ništa dobro, ona to ne zaslužuje. Uverio sam se da je Željko pitao za mene i posle šest meseci bez kontakta. Izgubio sam potpuno empatiju - nabrajao je Ivan dok je sedeo za "crnim stolom".

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading