Janjuš
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Učesnici su danas u Eliti otkrivali o koga su se ogrešili, a Janjuševo priznala šokiralo je gledaoce, a najviše trudnu Aneli Ahmić.

On je navodio zbog čega mu je najviše žao, a onda priznao da se kaje zbog ponašanja prema bivšoj supruzi i ćerki, a potom spomenuo i porodicu.

- Najviše sam se ogrešio o svoju porodicu. Igrao sam košarku i nisam ih za poslednjih 17 godina video ukupno pola godine. Ogrešio sam se i o svoju ženu i ćerku. Nisam lepe stvari uradio ženi, ona mora da trpi. Ogrešio sam se o ćerku što nismo proveli baš dosta vremena zajedno. Dugo sam ovde - rekao je Janjuš.

Janjuš

Foto: TvPink

 

- Da li si se u Eliti o nekoga ogrešio? - upitao je Darko.

- Stvarno sam se ogrešio o Aneli kada sam je vređao. To je jedino gde sam se ogrešio. Moje emocije i moja ljubav prema njoj posle svih pokušaja sa bivšom suprugom desilo mi se da sam se zaljubio u Aneli. To je prvi put da sam zavoleo nekog drugog na pravi način. Nakon letnjeg perioda koji sam proveo sa ćerkom i ženom, ja čim sam je ugledao nešto sam osetio. Osetio sam emociju i nije moglo da se sakrije, pokušavao sam sto puta da pobegnem od toga, ali to se desilo. Ja priznajem da sam slab na žene, ali ovde sam osetio pravu emociju, ali na kraju se ispostavilo da nije dobro, Meni je namera bila da svaki put sedi pored mene. Ja nemam ništa od kajanja dok to ne ispravim - rekao je Janjuš.

- Znači on želi da se pomiri sa bivšom ženom, lepo kaže mora da se ispravi, ostavio je prostoe kao i što je uvek govorio da sam ja njemu lek ali ovde - zaključila je Aneli.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading