Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Trudna učesnica Elite Aneli Ahmić u velikoj ispovesti tokom emisije, otkrila je zbog čega se najviše kao, a priznala je i da joj je žao što nije slušala majku.

Aneli se dotakla i trudnoće, ali i odnosa sa Janjušem.

- Kajem se što nikada nisam slušala majku. Ne odnosi se samo na životne partnere. Uvek kad mi je govorila, ja nisam htela da je saslušam. Kasnije kad dođu te stvari na naplatu meni bude krivo. Ja sam kroz svoje veze dala sve od sebe, baš sam posvećena, uvek sebe žrtvujem. Ja sam se ogrešila o svog bivšeg partnera Vladana. Ja sam htela sebi naći lek zbog veze pre Vladana. Ja sam bila slobodna izlazila sam i sve to. Vladan je video da sam ja krenuo drugim putem, mene je taj dečko uputiti na pravi put, lagala sam, zezala sam ga. Ogrešila sam se o njega, ali bila sam u tom nekom filmu zabave, ludila - rekla je Aneli.

Aneli Ahmić

Foto: TvPink

 

- O koga si se ogrešila u Eliti? - glasilo je pitanje za nju.

- Pokajala sam se zbog svađe sa Miljanom. Svašta smo jedna drugoj rekle, mene je stvarno kopkalo to dugo. Onda prema Mići, on je uvek tu bio uz mene, to nije fer prema Mići, kada mu ja nekad kažem neke stvari u besu - rekla je Aneli.

Aneli je otkrila da smatra da je u vezi sa Janjušem sebe dala 200 posto.

- Ne, dala sam sebe 200 posto. Bila sam najbolja verzija, ja sam po prirodi, drska, prgava, a sa njim u odnosu sam ćutala. Mislim da je neko na mom mestu da bi lupao, skakao i lomio. Duboko sam se pokajala što se tiče Miljane, to me je baš kopkalo - dodala je Ahmićeva.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading