Filip Car
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Filip Car i Aleksandra Nikolić pre dva meseca postali su roditelji devojčice Leone. 

Filip je nakon izlaska iz rijalitija u medijskoj ilegali, te sada imamo priliku da ga vidimo često na društvenoj mreži Tiktok, gde za novac igra sve popularnije mečeve, a kako je objavio pre nešto više od dva meseca, došao je do još jednog izvora prihoda, što je podelio sa svojim fanovima.

Car je otkrio da je potpisao ugovor sa jednom kompanijom, nakon čega je otkrio više detalja o novoj saradnji. 

Filip Car

Printscreen

 

- Dobio sam ponudu od jednog energetskog pića i radi se o organizaciji koja će napraviti sportsku manifestaciju, gde će sportisti, amateri i selebritiji da se takmiče u boks meču, a sve pod pokroviteljstvom tog energetskog pića. Za mene je boks poseban sport, sport koji sam trenirao kao mlad i koji jako volim - započeo je Filip, te dodao.

- Pristao sam na to jer će biti na svetskom nivou, mada je honorar dosta manji u odnosu na rijaliti. Biće tu velika svetska imena, ali ne smem da previše govorim o tome. Pobednik jedino dobija veliku svotu novca, a to je 100.000 dolara. To će se prenositi u čitavom svetu i dosta će značiti za marketing - rekao je Car.

On se sada ponovo oglasio otkrivši da je ugovor zvanično potpisan, a onda i poručio da ga čekaju ozbiljne fizičke i mentalne pripreme: 

Filip Car

Foto: Printscreen/instagram

 

-Ugovor je i zvanično potpisan! Pratite pripreme na mojim društvenim mrežama i budite upućeni u spektakl koji će se održati u 11. mesecu u Mađarskoj, gde će se u tri različite sekcije "profesionalci, amateri, javne ličnosti) takmičiti mnogi, a između ostalih i moja malenkost! Osim velike želje ipak je potrebno i dobro se pripremiti u ova četiri meseca, pošto godinama nisam podigao ništa teže od flaše piva, a potrčao sam tu i tamo eventualno bežeći od neke ženske, te se udebljao kao da sam Leonu ja nosio. Biće malo zeznuto, ali verujte u mene, jer i ja isto ne verujem u sebe - poručio je šaljivo Filip. 

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading