Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Aneli Ahmić juče je u programu uživo saopštila da je donela odluku da abortira Janjuševo dete. 

Njenu odluku komentarisali su učesnici Elite, a mnogi su stali na njenu stranu. Ipak, ono što je sve iznenadilo jeste priznanje Milice Veličković, trudne takmičarke, da zna detalje rizika koji nosi Anelina trudnoća.

Milica je otkrila da Aneli i ona idu kod istog ginekologa, te da joj je on otkrio detalje sa pregleda. 

Milica

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

- Ja sam znala da će ti trudnoća biti otežana i rekla sam ti da si folirant. Ja sam znala da ti je teško da održavaš trudnoću. Juče sam bila kod ginekologa i dotakli smo se tebe, on mi je rekao da ti je trudnoća otežana - rekla je Milica.- To je istina, rizična mi je trudnoća, doktor mi je rekao da moram da idem na savetovanja - rekla je Aneli.

Inače, Aneli kaže da joj je lekar prepisao lekove, te se nadovezala na Janjuševićevo ponašanje. Odmah potom Ivan Marinković je ustao i dobacio da je razlog Anelinog abortusa zapravo ponašanje Marka Janjuševića Janjuša. 

Aneli

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Aneli je rekla da je čekala da vidi Janjuševo ponašanje, znači da je jedan od razloga loše Janjuševo ponašanje - rekao je Ivan.

- Šta se promenilo otkad je ona trudna - upitao ga je Đedović.

- Pa generalno, isto je sve, samo je sada još gore. Ja sam doneo konačnu odluku, ja i ona nikad nećemo više biti zajedno. Smatram da je odgovornost prema bebi podjednaka, vidim da se naše svađe nastavljaju, mislim da nema potrebe za tim. Mislim da treba da porazgovaramo o svemu lepo - odgovorio je Janjuš.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading