Zoran Alekić
Foto: Printscreen/Printscreen/Pink.rs

Otac Nenada Aleksića Ša, Zoran Aleksić, odlučio je da se oglasi nakon što je Mionina majka rekla da je njegov sin Nenad neodgojen.

Kiza ovoga puta nije mogao da prećuti, budući da je opšte poznato da se porodica ne oglašava kada je Nenadovo ponašanje u rijalitiju u pitanju.

- Mi nijednog trenutka nismo pominjali nih, rekli nešto ružno, ja, jer se Peđa, Nenadov brat, kao ni majka, ne oglašavaju. Nijednom nismo pomenuli ono što se desilo za Novu godinu, nikada ništa ružno nisam rekao za Mionu ili njih, ali neko ko ima hrabrosti da upotrebi takve reči, kao što je baba rekla da je Ša nasilnik ili da nije odgojen, vaspitan kako treba, a ne poznaju ni čoveka ni nas... Iskreno, da neko kaže da je neko nevaspitan, to vređa i Nenada i mene, ja to osećam lično. Dali su takav sud o Nenadu gledajući rijaliti. Gledajući odnos Nenada i Mione, on nikada nije bio nasilan prema njoj, ružnu reč nije rekao, nije je opsovao, i sad još nije vaspitan?! - priča Kiza i dodaje:

Nenad Aleksić

Foto: TvPink

 

- Sa tom gospođom se jedino slažem u tome da to što deca pokazuju, to donose iz kuće. Neka svako vidi kako se Nenad ponaša, to se sa njom slažem. Treba ona o tome da razmišlja kada tako nešto kaže za nečije dete. Ne branim Nenada, on je odrastao čovek, branim kada neko kaže da je lud i za lečenje. Ishitren je, ljubomoran, ali... Nevaspitan nije. Nenad se ponaša onako kako treba prema ženi, ništa manje muškarac nije ako hoće da spremi ručak, da usisa, da pomogne. Nenad je odgojen, vaspitan dečko. Idite na fontanu, pitajte ljude okolo šta će reći o Nenadu, ljude koji ga svakodnevno sreću i godinama poznaju. I ona sad upotrebi tu reč da je nevaspitan i direktno uvredi ljude sa kojima nema nikakav kontakt?! Ja nikada ružnu reč neću reći, niti sam, kao ni Nenad, koji o njenim roditeljima nije nijednu ružnu reč izrekao. A Milan, kada je rekao da ja pratim neku Stanislavovu grupu, Miona je rekla:"Fuj, Kizo!". Miona je nečije dete, ne znam je lično, već preko TV-a i odnosa sa mojim Nenadom. Neko nekome će oprostiti šamar, ali izrečene reči...

Nenad Aleksić

Foto: TvPink

 

Kiza se osvrnuo i na brojne uvrede koje je Miona uputila Ša tokom njihovih brutalnih svađa.

- Rekla je da mi nismo lepo Nenada vaspitali, da to nosi iz kuće, a nek ona malo pogleda šta je Miona ponela iz kuće?! Nikada, ni u jednoj svađi, nisam čuo da neko tako vređa, kao ona. Ali on, Ša, se zaljubio i trpi to. Znate koliko mi je teško kada gledam smešne klipove, kada se neko ruga Nenadu?! On je dečko kome se najmanje treba rugati. Ima karijeru, poštovanje od ljudi... I onda neko dođe i kaže nasilnik i nevaspitan. Direktno sam se, lično, osetio uvređenim - bio je iskren Kiza za Pink.rs.

Miona nasrnula na Nenada

Tokom nedavne debate došlo je do novog sukoba Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović jer se njihovi stavovi na temu ranjivosti u ljubavnom odnosu ponovo nisu slagali.

Kako je reper odbijao da se svađa sa njom, Miona je dodatno pobesnela i nasrnula na Ša, a on se nije potrudio ni da se odbrani.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading