Milan Milošević
Foto: Alo/Foto: Massnori Josida

Pre nekoliko godina nepoznata baka iz Švajcarske odlučila je da pokloni stan Milanu Miloševiću. 

Ona ga je toliko zavolela dok ga je gledala na malim ekranima, te se odlučila na ovaj potez. 

- Baka ima 72 godine, muž joj je preminuo pre deset godina i ona je sama, nikog nema, pa se vezala za voditelja. Čuli su se neko vreme, a onda mu je saopštila svoje namere da se upoznaju i da mu ostavi svoj stan u Sent Galenu od 60 kvadrata koji vredi oko 300.000 evra - ispričao je pre nekoliko godina izvor za "Star".

MILAN MILOŠEVIĆ DOBIO STAN OD OBOŽAVATELJKE Rešila da mu ostavi sve što ima, nekretnina vredi 300.000 evra, oglasio se i on

Printscreen

 

- Milan je prvo mislio da se bakica šali, ali kada je shvatio da je ona ozbiljna u svojim namerama poručio joj je da će se sastati kada se cela ova situacija oko korona virusa smiri - dodao je izvor pre par godina, a Milošević, začuđen što je cela priča dospela do medija, samo je kratko potvrdio ova saznanja.

Milan Milošević

Foto: Massnori Josida

 

- Ona me dosta podseća na moju mamu i njenu životnu priču. Zato sam se na neki način zbližio sa njom. U meni je videla sina kog nema. Samo da se ovo smiri, pa ću otići kod nje da se upoznamo - ispričao je voditelj tada, a šta se u međuvremenu desilo nije poznato.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading