Sita Ahmić
Foto: Printscreen/Printscreen/Hype

Sita Ahmić sinoć je bila specijalan gost u nedeljnoj emisija rijalitija, a tom prilikom govorila je o sestri Aneli.

Sita je otkrila da će podržati Aneli da rodi dete, te da Janjuš nije potreban kako bi izveli dete na pravi put.

- Samo je bitno da trudnoća bude zdrava i da može da je održi. Da ona rodi dete živo i zdravo, njoj ne treba muškarac da izdržava dete - rekla je Sita, pa otkrila da je tužila Asmina Durdžića zbog eksplicitnog snimka koji je osvanuo na mrežama i za koje je Stanijin dečko tvrdio da je Anelina sestra Sita.

Sita Ahmić tužila Asmina

- Tužila sam ga, ali je on iz Austrije, odgovaraće debelo. Nadam se da će dobiti pet godina minimalno. Narušio mi je čast i ugled, snimak će se veštačiti. Shvatiće da nisam ja. Čeka ga kazna svakako, veća kazna bi bila da sam ja na snimku. Videla sam muške noge, velike i dlakave. Znamo i za taj odnos sa advokatom, što je pričala Aneli - govorila je Sita.

- Pa nama se život kompletno promenio. Baš nam se kompletno promenio. Ja sam negde iz Dubrovnika došla 01.09. u Sarajevo jer sam završila dole sezonu i kažem, ajde, ovu zimu ću biti tu, leti ću biti u Dubrovniku i ona je ušla trećeg, čini mi se i sve se naopačke okrenulo. Puno smo se sekirali, puno stresa smo imali. Svakakvih raznoraznih bljuvotina smo se naslušali. Stvarno nije bilo lako nositi se s tim. Jedno pola godine je baš bilo teško. Onda smo negde nakon pola godine navikli na to. Na sve se navikneš - završila je ona za Hajp.

TRUDNA ANELI AHMIĆ NAPUSTILA ELITU!

Aktuelna učesnica "Elite", Aneli Ahmić, nedavno je saznala da je trudna, i to već šest nedelja, što je potvrdio i njen prvi pregled.

Aneli Ahmić

TV Pink/Printscreen

 

Ona i njen partner, Marko Janjušević Janjuš, imaju buran odnos od samog početka rijalitija.

Iako su mnogi očekivali da će trudnoća smiriti njihove strasti, do toga još uvek nije došlo.

Ona je pred kamerama rijalitija otkrila da će na današnjem pregledu doneti konačnu odluku o rađanju deteta, a više o tome pročitajte ovde

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading