Elita 7
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić, potpuno se slomila u uživo emisiji, nakon što je za crnim stolom pokrenuta tema o najtežim trenucima u životu. 

- U životu mi je najteže pala smrt moje bake, to je majka moje mame. Umrla je 24. septembra, dan pred moj rođendan. Mnogo sam bila vezana za baku, volela sam je pored svojih roditelja najviše na svetu. Bila mi je sve u životu... Dosta vremena sam provodila sa njom. Imala je toliko unučića, a sve što je imala htela da prepiše na moje ime. Uvek je govorila: "Miljana se u životu neće snaći". Žao mi je što je umrla, što nije videla šta je sve Miljana postigla u životu... Mnogo sam je volela - istakla je Miljana sa suzama u očima, jedva govoreći, a zatim nastavila:

- Baka Spomenka se zvala, mislim da bi bila ponosna na mene. Poremetila me je njena smrt, dobila sam napad panike, anksioznost... Majka je plakala, bila je loše, nije ustajala iz kreveta, plašila sam se da se i njoj neće nešto desiti. Videla sam je u strašnom stanju, čak je i moj tata bio vezan za maminu mamu. Tijana i Ana su bile male, nisu toliko shvatale, ali mene je sve to jako potreslo. Svima nam je bilo teško, to mi je definitivno najteži trenutak u životu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading