Marko Janjušević Janjuš
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da je Aneli Ahmić u drugom stanju, Marko Janjušević Janjuš danima razmišlja o tome kako njegova porodica reaguje na to.

Naime, sada se oglasila njegova baka Punimirka koja je iznela svoje mišljenje o tome što će uskoro dobiti još jedno praunuče, osim ukoliko Ahmićeva ne odluči da prekine trudnoću.

- Šta pričate to, ja o tome pojma nemam. Kakav sad trudnoća? Sa kim? Bože, ja ne gledam Elitu, ne gledam televiziju uopšte. On da je imao obraza ne bi se tamo vraćao, brat mu je umro. Ja sam u žalosti, ništa ne gledamo šta on radi, svaki dan plačem, teško mi je. On mi je unuk, ali mnoge stvari je uradio pogrešno - izjavila je Janjuševa baba, Punimirka za Blic

TRUDNA ANELI PROLAZI KROZ AGONIJU

Aneli Ahmić juče je donela odluku da abortira Janjuševo dete. Njihov odnos je već neko vreme turbulentan, a učesnica Elite otkrila je i sa čime se još suočava.

Marko Janjušević Janjuš

Foto: Printscreen/instagram

 

Aneli se požalila Mioni Jovanović da otkako je raskinula sa Markom Janjuševićem uopšte nema mira, čak nik dok spava, jer ima jako loše snove, a više o tome pročitajte ovde

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

13.06.2024 12:02

Kakav smrad kad te optuži neko tvoj rođeni znači da si dno dna