OVO JE STAN MARKA ĐEDOVIĆA U KOJEM JE BORAVILA ANITINA LJUBAVNICA Uložio 200.000 evra, ključ ostavio Sandri Rešić, nakon čega je nastao haos!
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Jovana Tomić Matora i Marko Đedović pre nekoliko dana ušli su u sukob, nakon čega je Matora odlučila da stavi tačku na prijateljstvo sa njim. 

Đedovića je u Eliti iznerviralo saznanje da je Anitina ljubavnica, Matea Car boravila u njegovom stanu, što je još više uzdrmalo njegov već narušen odnos sa Matorom. 

Matea je javno u emisiji priznala da jeste prespavala u Markovom stanu, kao i da ju je ugostila Sandra Rešić, koja jedina poseduje ključ od stana na Zvezdari. 

Đedović je pre ulaska u Elitu za naš portal pokazao luksuzni stan od 80 kvadrata za koji je iskeširao 200.000 evra, a koji je kupio zahvaljujući učešću u rijalitiju. 

Marko je istakao da su njegova majka i sestra renovirale stan dok je on boravio u Zadruzi, a da je njegova želja bila da ima kadu u spavaćoj sobi. 

Inače, na Instagramu su se pojavila prepiske u kojoj stoje tvrdnje da je Sandra Rešić "namestila" Marka Đedovića sa Mateom i celom situacijom oko stana, zbog čega su svi posumnjali da je upleten u priču oko Matee i Anite. 

Matea

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ako ulazite vezano za temu Matora da znate i slobodno iznesete ja imam sve crno na belo. I sve ću potvrditi oruzija je sledeća. Rešićka je iznameštala Matoru napolju sa Mateom, čak je ona ta koja je naterala Mateu javno da izađe u emisiju. Smestila je u stan od Đedovića i svaku reč koju je iznela to joj je Rešićka diktirala imam sve šta joj je diktirala pritom je uvalila i Đedovića jer je bez znanja njegove sestre stavila u njegov stan, gde su svi admini posumnjali da je i on upetljan u to. Tu sam ga jedva oprala od toga. Da, njen najveći neprijatelj je Rešićka i u tom momentu kad se to  iznese izbacujem ja sve glasovne i poruke - glasila je poruka koju je Ermina napisala ženi Ivana Marinkovića pre nego što su došli u "Elitu". 

U jeku cele drame, Marko je otkrio Matoroj da je Matea bila zaljubljena u Sandru Rešić.

- Meni je Anita rekla da se Matei sviđala Rešićka - rekao je Marko nakon čega mu je Matora nešto šapnula.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading