PEVAČ PROKOCKAO DVA STANA Napravio problem, pa završio u policiji, ovo su svi detalji
Alo

Nikola Grujić, pevač i nekadašnji učesnik "Zvezda Granda", tokom rijalitija je prevario suprugu sa cimerkom Mimom Šarac.

Gruja je jednom prilikom govorio o svom životu, kocki zbog koje je izgubio mnogo novca, ali i odnosu sa ljubavnicom Milanom Mimom Šarac koja ga je koštala braka.

PEVAČ PROKOCKAO DVA STANA Napravio problem, pa završio u policiji, ovo su svi detalji

Printscreen

 

- Žao mi je što sam tako skrenuo pažnju na sebe jer smatram da posedujem i ostale kvalitete. Veza sa Mimom se desila i po tome sam ostao upamćen - započeo je Gruja, pa nastavio:

- Ranije sam se kockao, ali sam taj porok uspeo da prevaziđem. Sada volim malo da popijem i ako žene spadaju u porok, onda su mi porok i žene. Počeo sam da se kockam kao klinac, sa nepunih 18 godina sam išao u kockarnice i gubio dosta novca. Na kocki sam prokockao dva stana u Beogradu.

PEVAČ PROKOCKAO DVA STANA Napravio problem, pa završio u policiji, ovo su svi detalji

Printscreen

 

Bio privođen

- Počeo sam rano da zarađujem. Već sa 18 sam počeo da radim, ali najveći problem sam napravio kada sam dva meseca radio u kladionici. Jer kada uđeš u kocku, tu nema kraja. Ali moram da priznam da sam najviše prokockao novca koji sam zaradio od pevanja. Bio sam i privođen zbog nekih tuča - rekao je za naš medij.

- Ne mogu da kažem da sam uzimao od zelenaša, ali od prijatelja jesam. Moj problem je bio taj što sam se osilio kada sam počeo da zarađujem malo veći novac. Mislio sam da nije problem kada u momentu izgubim 2.000 evra jer ću to moći da nadoknadim na sledećoj svirci. Međutim, kada je počela korona, postao sam svestan situacije u kojoj sam jer nije bilo tezgi, a ja sam olako trošio zarađeno.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading