Lepi Mića
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Višegodišnji stanovnik Bele kući i pevač Lepi Mića, godinama je prisutan u javnosti, a detalje o njegovom životu malo ko zna.

Mnogima je šokantna činjenica da se Lepi Mića zapravo zove Miroslav Pržulj.

Rođen je 1. januara 1959. godine, a poreklom je iz Bosne i Hercegovine.

Lepi Mića u emisiji

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

U Sarajevu je radio kao kelner, a u međuvremenu je upisao Srednju muzičku školu.

Na muzičkoj sceni je aktuelan od 1989. godine i za to vreme je snimio 9 albuma. Tokom rata u Bosni preselio se u Beograd. Živi u centru Beograda, kako kaže, u ženinom stanu.

"Od prvog novca sam kupio cigarete"

- Odrastao sam u Sarajevu, tamo sam išao u školu i proveo jedan deo života s ocem i majkom. Bilo nas je petoro dece, nažalost dve sestre su preminule odmah na rođenju, pa je ostalo nas troje - brat, sestra i ja. Roditelji su držali ugostiteljski objekat, a ja sam im od malih nogu pomagao, ništa mi nije bilo teško. Tamo se rodila ljubav prema kafani. Posle osnovne upisao sam srednju ugostiteljsku školu, smer za konobara. Kasnije sam završio i višu školu, ali nikad se nisam hvalio obrazovanjem. Mislim da je u životu jedino važno kakvi smo ljudi - pričao je Mića, pa dodao:

- Nikada nisam bio lenj, uvek sam se hvatao posla. Još kao dečkić pomagao sam komšijama u zidanju, pa sam tako zaradio prve pare i kupio prvu kutiju cigara. Počeo sam da radim odmah posle osnovne škole kao konobar, dobijao sam veliki bakšiš.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading