Nemeš
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Nekadašnji učesnik Velikog Brata Nikola Nemešević Nemeš neutešan je nakon smrtnog slučaja u porodici.

Nemeš se oglasio na svom Fejsbuk profilu i emotivnom objavom otkrio da je ostao bez oca. 

Nemeš

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Lepi moj tajka, najmiliji naš Voja. Juče je prestalo da kuca njegovo srce, veliko kao kuća. Grlili smo se i ljubili do poslednjeg časa, kao što smo oduvek i radili, i hvala ti Gospode dragi na tome i na njegovoj nemerljivoj ljubavi. Prerano je i naglo i jeb*eno nije fer. Ali... Dočekao je da me već dugo gleda srećnog, ostvarenog i sposobnog, da se igra i uživa sa svojom unukom i zeza sa mojom Micom koju je voleo kao ćerku koju je oduvek i želeo - napisao je, pa dodao:

 

 

- Voja kao Voja, ni u ovoj kratkoj bolesti nije priznavao da ga boli, ni da se možda i on boji, i predvodio nas je u predanom verovanju da ćemo zajedno da pobedimo ovo. Bacao fore i slao poljupce i u najtežim trenucima. Opet nas je naučio da se utakmica igra bez predaje sve dok Sudija ne odsvira kraj. E pa Sudija, hvala ti što mi je dato da budem njegov sin. Stojim ovde ponosan, ponosan koliko sam težak.

"Voleću te zauvek"

Nemeš je otkrio kada će njegov otac biti ispraćen na večni počinak.

- Sahrana će se obaviti u četvrtak 30.05. u 12h na Starom Groblju u Požarevcu. Tajka moj, Ti si najbolji tip koga znam. Reči koje od juče dobijam od ljudi govore mi da nisam jedini. Volećemo Te zauvek. Tvoj sin - napisao je Nemeš u objavi.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading