Sita
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Aneli Ahmić javno je izjavila da sumnja da je trudna sa Markom Janjuševićem Janjušem, jer joj tri nedelje kasni ciklus, a sada se tim povodom oglasila njena sestra Sita Ahmić.

Sita je otkrila da li će porodica i ona lično podržati Aneli ukoliko ona stavrno bude u drugom stanju.

- Ako je trudna, podržaćemo je u svemu, tako i u tome - otkrila je za Pink Sita.

Prethodno je na svom Instagram profilu objavila jaku poruku:

Sita Ahmić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nikad ne idi protiv svoje sestre i brata, nikada, ni da te silom teraju. Neka tvoje ruke i tvoje usne na rođene nikad ne daju - napisala je Sita, uz fotografiju Aneline ćerke i jednog dečaka.

Iako ove njene reči otklanjaju svaku sumnju da li će Aneli imati podršku svojih najbližih, činjenica je da njena porodica nema baš lepo mišljenje o Janjušu. Pogotovo što je, a to su mu i nekoliko puta poručili tokom svađa sa Aneli, da je loš čovek zato što je Maju Marinković koja je bila trudna sa njim, bez reči ostavio u tako deliaktnoj situaciji.

Kasnije je Majin otac Radomir Marinković Taki otkrio da joj Janjuš nije ponudio ni novac za kiretažu. Zato ne čudi što Ahmići strahuju da se isto ne dogodi i sa Aneli. Uglavnom, Ahmići s nestrpljenjem čekaju ponedeljak kada bi, navodno trebalo da stigne test za trudnoću.

Nakon jezivih scena u Eliti, hitno se oglasila Sita Ahmić

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš nedavno su se pomirili, a nesuglasice su krenule nakon što su saznali da je njen bivši partner, Asmin Durdžić bio gost u studiju u Šimanovcima. Na društvenoj mreži Instagram oglasila Sita Ahmić, Anelina rođena sestra, koja je pobesnela i rekla da više ne želi da čuje za Janjuša.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading