Marija Malivuk
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Marija Malivuk pre nekoliko dana diskvalifikovana je iz Elite, te obaveštena o tome da će produkciji, prema podacima iz ugovora, morati da nadoknadi kaznu u iznosu od 50.000 evra. 

Malivuk se sada prvi put oglasila nakon diskvalifikacije, te otkrila da joj je poslednji period u rijalitiju bio izrazito težak.

Marija Malivuk

Printscreen

 

- U poslednje vreme mi nije bilo dobro samoj sa sobom i bila sam utučena zbog porodica i mislila sam da sam zaboravljena i napuštena, bilo mi je mučno u duši. Nisam mogla da izdržim, a to mi nije bio jedini ispad. Produkcija je bila divna prema meni i izašli su mi u susret i ne znam kako su me trpeli do sada - započela je Marija i dodala:

- Sada sam preterala, prvo me je noć pre diskvalifikacije isprovocirala Sneža Kušadasi i to je bio žestok okršaj i otišla sam u zatvor da odmorim. Kada sam se vratila Uroš je krenuo da me provocira i videla sam da mi se mota oko džakova, vikao mi “lopove“, išao je pored mene. Nisam mogla da se suzdržim, svašta sam mu rekla i povukla ga za bubicu. Sad mi je žao, burno sam reagovala i verovatno je produkcija videla da mi nije dobro i da je sve gore i gore i možda i bolje što sam diskvalifikovana jer je moglo biti samo gore - rekla je. 

"Nemam pare da platim kaznu od 50.000 evra" 

Marija se dotakla i svoje kazne od 50.000 evra koju treba da plati zbog diskvalifikacije.

Marija Malivuk

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Krivo mi je jer nisam izgurala do kraja regularno. Problem je kazna od 50. 000 evra, jer pare nisu problem, ja para nemam. Nadam se da ću uspeti drugačije da ispeglam to sa produkcijom i da će me pomilovati, a ako bude poziva za “Elitu“ za osmu sezonu, onda ću se pripremiti najjače moguće - priznala je.

Alo!/Blic

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading