BIVŠA RIJALITI UČESNICA HTELA DA SE UBIJE: “To veče sam poslala poruku starijem sinu da mi oprosti"
Foto: Alo/Printscreen

Bivša rijaliti učesnica Mirela Lapanović priznala je da je planirala svoje ubistvo!

Lapanovićeva je kroz suze otkrila detalje traumatičnog iskustva u rijalitiju pre nekoliko godina, kada ju je, kako je navela, jedan učesnik seksualno napastvovao dok je bila u nesvesnom stanju.

- Isplanirala sam svoje ubistvo! Snimala sam za decu snimke, pisala pisma, da sutra kada završi školu, fakultet, kada se oženi, kada me ne bude bilo u tom momentu pogleda taj snimak. Shvatila sam da ako ja dignem ruku na sebe, kakav sam primer njima dvojici. Mogu da kažu: “Mama nije izdržala, žašto bih ja izdržao” - ispričala je uplakana Mirela, pa dodala:

BIVŠA RIJALITI UČESNICA HTELA DA SE UBIJE: “To veče sam poslala poruku starijem sinu da mi oprosti

Printscreen

 

- Borila sam se sa teškom depresijom i bilo me sramota! Kada ti je najteže, smeješ se u kameru, jer se ljudi hrane tuđom nesrećom. To veče kada sam htela da se ubijem, poslala sam starijem sinu poruku da mi oprosti. On mi je napisao: “Mama, nemoj molim te, to da radiš”. Tačno je znao! Htela sam sve da ih prevarim da sam dobro, da bih lakše to uradila. Njegova poruka mi je spasila život! Rekao je da imam njega i mlađeg sina, zahvalna sam mu - istakla je ona i objasnila da joj je psiholog pomogao da se suoči s traumom.

- To je bilo sedam dana, ja sam bila zatvorena. Mene je policija pronašla. Bila sam sva u hematomima, bila sam otekla. Jesam imala Stokholmski sindrom, meni je to moj psiholog rekao - istakla je za Hype televiziju Lapanovićeva.

Mirela Lapanović tužila učesnika rijalitija zbog silovanja!

Mirela je, kako otkriva za "Alo!", podnela tužbu protiv Marka Perovića zbog silovanja.

- Marko me je silovao, a snimak tog gnusnog čina je bio njegov adut koji mu je omogućio da uđe u rijaliti. Podnela sam tužbu protiv njega jer me je drogirao, snimao, prodao video-klip i primorao na seks bez mog pristanka -rekla je Mirela.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading