Matora i Angelina
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Majka Anite Stanojlović ušla je sinoć na imanje u Šimanovcima kako bi se suočila sa Jovanom Tomić Matorom. 

Nakon brojnih sukoba koje je njena ćerka Anita imala sa njom, Angelina je sela na klupi u novom delu imanja i započela razgovor sa Matorom. 

- Gde ti je metla? - upitala je Matora kada je videla Angelinu.

- Meni? - upitala je Angelina.

- Veštice dolaze sa metlom, pa da je nisi zaboravila. Šta je bilo, šta ti treba? Što si došla? Što me govnaš napolju? - upitala je Matora,

- Ja tebi, odakle tebi to? Šta je bilo pre početka, da se ne pecamo na pitanja? Kako znaš da je to istina? - upitala je Angelina.

Matora i Angelina

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Anita je meni to rekla sa suđenja, sa svega, ja sam imala bolji odnos sa tobom nego sa Anitom - rekla je Matora.

- Sve je počelo sa tvoje strane, petog novembra kada je Aniti bio rođendan, ja sam njoj poslala čestitku, i tebe pozdravila, ali čestitka nije stigla. U Alekseja ti se kunem da nisam znala za Mateu - rekla je Angelina.

- Znaš koliko mi je teško što me govna ona toliko, a ti si bila tu i znaš sve - rekla je uplakana Matora.

- Ti nikada nisi htela da me saslušaš - dodala je Angelina.

Matora i Angelina

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- To je istina, ti si meni rekla sve šta i kako, a ja sam rekla šta se sve desilo, ja sam tebi sve pričaka, ti si jedina bila za naš odnos. Znaš da sam ti ja dala novac za Alekseja - dodala je Matora.

- Priča za Alekseja je takva da je on željan Anite, a ona to ne shvata. Njemu je falila njena pažnja, mi se nismo ljubili pred njim, a ne nešto drugo, Meni si ti bila podrška, rekla si mi da nisi za taj odnos, ali da protiv mene nema ništa. - rekla je Matora.

- Istina, meni je kriva Anita. Meni nije jasno jer je meni Anita rekla da će od tebe da naprave žrtvu- dodala je Angelina.

- Ne razumem - dodala je Matora.

Matora i Angelina

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Anita je tipovana od strane tvojih prijatelja, ne znaš mnoge stvari, veruj mi kad izađeš videćeš sve. Moram ti reći kada je Anita bila na suđenju ja sam joj rekla da ne priča ništa, - rekla je Angelina.

- Sve mi je rekla, ali znamo da je preterala. Ja znam na šta ona aludira. Meni nije jasno što se ona ljuti što sam ja pozajmila pare, a opet priča laži i o meni i o našem ali i vašem životu. Ja moram da kažem da ja nisam ivanu rekla ništa, niti bilo šta, ne znam ko mu je rekao. Ona je mene napala zbog ujaka jer nisam išla kod njega, i to me je pogodilo i ja sam odgovorila. - dodala je Matora. 

Matora i Angelina

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Što ti govoriš da ja igram rijaliti, ja ne pratim kunem ti se u Alekseja da nisam te pominjala. Sa druge strane Bojann nije tražio starateljstvo dok vi niste stupile u brak. Isrekno ja sam rekla da ne želim da Aleksej živi sa tobom, a Bojan je povukao tužbu kada ste raskinuli - rekal je Angelina.

- Ti sama znaš da bih ja rekla da se ne uzimamo ako je to problem. Ja sam se svađala sa Bojanom, a on mi je rekao videćeš ti sve. Nisam ja znala mnogo toga, ti si mi pričala - govorila je Matora.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading