Maja
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković se žestoko obrušila na Stanislava Krofaka, izgovorila mu je bujicu uvreda i posle toga njih dvoje su raskinuli. 

Zapravo, starleta smatra da se sve promenilo otkad je stiglo pismo njegove ćerke, u kojem joj je čestitala rođendan, ali i opomenula oca da pazi šta radi, jer "kamere snimaju i u toaletu". Stanislav se, uverena je Maja, zbog toga naglo ohladio od nje.

- Shvatila sam da se Stanislav loži na poznate ličnosti, znaš ti šta je Maja za njega. Ja opet ponizim sebe da bih uzdigla njega. On je bio jako pažljiv prema meni, ali sad nije isto više. Mislim da nije fer stvarno prema meni ovog puta. Nisam srećna, nemam perspektivu - rekla je Maja, pa opisala kako tumači promene njegovog ponašanja prema njoj.

Maja

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Mislim da je on mene tipovao, svestan je da sam sa Mionom u lošim odnosima. Da bi pokazao Mioni sa kakvom ribom će on da se smuva. E, tako smo mi počeli odnos - objasnila je Maja i dodala:

-Ćutala sam i trpela neke stvari. Pokrivala sam ga i lagala, mislim da je samo tražio način da me ostavi. Trpim neke stvari, gledam samo klipove gde gleda u Mionu, konstantno je odsutan.

Maja je otkrila i kako se oseća posle svega.

- Stvarno mi je mnogo teško jer sam prema njemu bila iskrena, ali mislim da je on mene gledao kao trofej. Da li je to neki inat ili nešto, ne znam. Od kada je stiglo pismo, sve je krenuli nizbrdo. On je jako čudan. Priča da ima stav, ali ga nema. Laže da nema se*s, priča da nije rekao da je Miona krava, a jeste. Prema njemu sam bila nikad bolja - zaključila je Maja.

MAJA MARINKOVIĆ DOBILA POKLON VREDAN 75.000 EVRA Nakon luksuznog stana, čeka je ovo

Maja Marinković dobila je automobil u vrednosti od 75.000 evra od svog oca Radomira Marinkovića Takija. Nakon što je svojoj ćerki nedavno poklonio luksuzan stan vredan 150.000 evra na Voždovcu, Taki je sada otišao korak dalje i svojoj miljenici kupio automobil od 75.000 evra. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading