Dragan Mitar
Foto: Alo/Alo

Dragana Mitar nedavno je saopštila da je u drugom stanju, a sada je otkrila da se udaje na jesen. 

- Već dugo o svom privatnom, ljubavnom životu ne govorim javno, nemam potrebu jer sam ispunjena i srećna. Ne bih ništa specijalno da detaljišem, ali što bih krila lepe vesti. Istina je da se udajem, planiramo svadbu na jesen, krajem godine. Kraj sebe imam pravog muškarca, voljena sam i srećna i raduje me sad sve to oko organizacije i tih milion obaveza oko svadbe… Želim da mi taj dan bude najlepši, da se svi gosti opuste i lepo provedu. Biće tu i nekoliko meni dragih i bliskih zadrugara, sigurno - poručila je Dragana za "Pink.rs".

Dragana je neko vreme krila identitet dečka, a domaći mediji su otkrili o kome je zapravo reč. 

 

 

- U pitanju je Darko Milošević, imućni biznismen iz Batočine koji godinama živi i radi u Beogradu. Imao je neuspešan brak pre Dragane, a izgleda da je sada našao pravu ljubav. Poštovan je u svojim krugovima i verujem da je to privuklo Draganu koja je odmah pala na njegov šarm, ali i mnoge druge kvalitete - izjavio je izvor za "Blic".

Podsetimo, Dragana Mitar je nekadašnja članica "Modelsica", a javnosti je postala poznatija i kao učesnica rijalitija "Zadruga" gde je imala turbulentnu vezu sa Edom Fetićem, ali i kratku aferu sa Vladimirom Tomovićem. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading