Bora Santana, Milica Kemez
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Prošlo je građansko venčanje, kao i crkveno, ali i medeni mesec, a Milica Kemez je sada, u jednoj emisiji, otkrila zbog čega je zapravo napravila haos na venčanju nje i Bore Santane.

Nekadašnja rijaliti učesnica priznala je da je za sve "kriva" Borina familija.

- Ima dosta dogodovština koje ću pamtiti i prepričavati, ali bih izdvojila jedan koji me iznervirao, da tako kažem. Jedna starija gospođa iz Borine familije je uhvatila bidermajer i to mi nekako nije bilo pravo! Žena je inače udata i to mi je zasmetalo, ali je ona želela da napravi foru! Zato sam ja posle bacala opet bidermajer i tada ga je uhvatila moja drugarica - rekla je Milica pa dodala:

- Imala sam tremu na venčanju, ali sam se izborila. jedino što sma tražila da mi ne pevaju onu pesmu ''Izađi mala'' u trenutku dok svi čekaju mladu. Ježim se od toga i to se naravno nije desilo - navela je ona.- Imala sam tremu na venčanju, ali sam se izborila. jedino što sma tražila da mi ne pevaju onu pesmu ''Izađi mala'' u trenutku dok svi čekaju mladu. Ježim se od toga i to se naravno nije desilo - dodala je Kemezova.

Bora Santana, Milica Kemez

Foto: Alo.rs

 

Kemezova je potom progovorila o odnosu sa Borinom maćehom:

- Borina majka nije živa, on ima maćehu i žena je jako divna. Mene obožava, stalno mi poklanja neke stvari, kupuje čipkan veš, hvali... Baš imamo super odnos. Pamtim njenu rečenicu ''Prvi put kad te vidi da možeš nešto sama, tu si zavšila karijeru!'', zaključila je rijaliti učesnica u emisiji "Magazin in".

Saznalo se ko je imućna kuma Milice Kemez

Milica Kemez i Bora Santana venčali su se nedavno, a slavlje je organizovana u jednom prestoničkom restoranu. 

Na njihovoj svadbi su bile mnoge poznate ličnosti, a većina njih je bivšim zadrugarima poklonila koverte sa novcem.

Svi su bili veseli i atmosfera je bila na samom vrhuncu gotovo čitavo veselje, a Miličina kuma pobrala je simpatije prisutnih.

Naime, dok je mlada bacala bidermajer, kuma je stajala pored nje sa gomilom novčanica u rukama.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading