Dalila Dragojević
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Vest da se nekadašnja rijaliti učesnica Dalila Dragojević udala, odjeknula je u domaćim medijima, a istu je otkrio njen prijatelj, Tiktoker Cale.

Naime, u pitanju je zgodni Marko koji je vrlo aktivan na društvenoj mreži TikTok, a sa kojim je rijaliti učesnica trenutno u Njujorku.

Dalila i Marko upoznali su se upravo na ovoj društvenoj mreži, gde su i igrali popularne mečeve, a onda je planula ljubav, rekao je tada izvor za domaće medije.

- Dalila je potpuno poludela za Markom. Sviđa joj se od glave do pete. Voli sve što se na jednom čoveku može voleti. Sada su zajedno u Njujorku. Lepo se ponaša prema njoj. A ljubav je počela virtuelnim putem. Upoznali su se na TikToku. Odmah su se rodila simpatije, ali je njoj bilo potrebno vreme da stekne poverenje u njega. Kada je u svom srcu shvatila da je odlepila za njih kupila je kartu i otišla u Njujork - rekao je izvor za domaće medije.

Marko je poreklom iz Crne Gore, telo mu je prekriveno tetovažama, a kola su mu velika strast.

Cale je otkrio pojedine detalje i priznao da joj nikada neće oprostiti što ga nije zvala.

- Ona se faktički udala u Americi, nikad joj neću oprostiti što me nije pozvala na oproštajno druženje. Eno, uvalila se tamo u Ameriku, super joj je, baš se zaljubila - rekao je influenser Stefan Pavlović Cale. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading