Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Učesnica Elite, kontroverzna Aneli Ahmić, progovorila je o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Ona je priznala da je između njih definitivno kraj i da ne želi sebe više da ponižava.

- Da li možeš Janjuša da precrtaš kao i Asmina? -upitala je Miljana Aneli.

- Da. Ni napolju ne vidim nas dvoje. Mnogo se loših stvari desilo. Ogadio mi se naš odnos. To nije ni ljubav, nego neka bolest. Ovo je kraj - rekla je Aneli.

- Da li ćeš nastaviti da se ponižavaš zbog njega? - upitala je Miljana.

Aneli Ahmić

Foto: TvPink

 

- Nikada. Odlučila sam da više to ne radim. Neke stvari moram da promenim. Ranije sam bila dostojanstvena. Izlazim odavde sama. Sama odlučujem o svom životu, nosim posledice svega što sam uradila - rekla je Ahmićeva.

- Sita ti je napisala čestitku, u njoj je pisalo da ne opraštaš Janjušu. Ti nisi poslušala, oprostila si. Zbog čega je on i nakon toga opet rekao da nemaš poverenja u njega? - upitala je Miljana.

- Sada je stvarno kraj. Nema nazad - kazala je Aneli.

Da li misliš da se on igra s tobom i da tebe gleda kao na nekog rivala? - upitala je Miljana.

- Ne želim to da komentarišem. Nemam nameru da se svađam sa njim. Nije mi logično da se pomirimo, a on sutradan stavi tačku na odnos sa mnom. Jedan dan mata kako ćemo imati decu i porodicu, a onda me izvređa. Imam svoj stav i vraćam se sebi. Želim da budem on stara Aneli, koja sam bila pre odnosa sa Asminom i Janjušem. Ovo će sve da me ojača -poručila je Aneli.

Asmina čeka zatvor

Sita Ahmić se oglasila nakon što je Asmin Durdžić javno zapretio njoj i njenoj sestri Aneli. Asmin je tvrdio da će ih obe "strpati" u zatvor, a Sita je sada udarila kontru. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading