Miljana
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić godinama se krivično goni sa cimerima iz Elite zbog nasilnog ponašanja.

Usled psihijatrijskih dijagnoza koje su veštačenjem utvrđene, sud je nedavno doneo odluku da se Kulićeva leči sa slobode.

Međutim, ta presuda bi uskoro mogla da se preinači, a Miljana da se nađe iza rešetaka nakon što je ponovo fizički nasrnula na Nenada Aleksića Ša. 

Miljana Kulić

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Marija je u očajnom stanju nakon što je Nenad odlučio da pokrene krivičnu tužbu protiv Miljane. Pre nego što je ušla u "Elitu" obećala je da ove godine neće nikoga napasti i da će uspeti da se iskontroliše, ali ona ne shvata ozbiljnost situacije kao ni činjenicu da bi ovaj put stvarno mogla da odgovara za svoje postupke - rekao je na početku razgovora za izvor blizak Kulićima, pa nastavio:

- Zbog dijagnoza koje je priložila tokom suđenja, a koje je veštak potvrdio tokom pregleda, Miljani je trenutno određeno lečenje sa slobode. Tačnije, ona jednom mesečno treba da ide kod psihijatra i da konzumira propisane lekove. Međutim, pošto ona ima već nekoliko prijava za nasilničko ponašanje, uslov je da ne sme da ponovi isto delo - objasnio je sagovornik i otkrio da Marija Kulić strepi od ishoda suđenja.

Miljana Kulić

Printscreen

 

"Marija moli Ša da povuče tužbu"

- Marija želi da na sve načine dopre do Nenada da povuče tužbu. Miljana bi mogla da bude osuđena i da provede nekoliko godina u zatvoru ili u zatvorskoj bolnici ukoliko veštak proceni da nije mentalno stabilna da služi kaznu. Pokušaće na sve načine da ga ubedi da odustane od suđenja, jer to bi se kasnije odrazilo i na odrastanje njenog sina Željka kao i na radnu sposobnost. To bi je obeležilo za ceo život - objasnio je izvor blizak porodici Kulić.

Alo!/Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sremac

24.05.2024 15:07

Tu malo umnu žensku osobu pod hitno u Lazu i baciti ključ toje monstrum od ženske osobe ludača