Ljiljana Stevanović Lili
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bivša policajka i nekadašnja rijaliti učesnica Ljiljanu Stevanović Lili, otkrila je neverovatne podatke o drugim takmičarkama ovog formata, a za mnoge je rekla da idu u Švajcarsku kao promoterke, a završe kao prostituke.

Lili se nije libila da komentariše dame lakog morala sa kojima se susretala, pa su nezaobilazne teme bile i čuveni Bujanovac, Švajcarska i Dubai.

- One odu da rade kao promoterke ili kao animir dame u kafićima ili klubovima. Nude pića, pričaju, ne znam ni ja, ali nekako znam za neke slučajeve da ih povuče novac. Uglavnom je taj finansijski momenat, koji ih odvuče u prostituciju. Lak novac - rekla je Lili, pa dodala da bi, kada je reč o prostituciji, ova tri mesta: Bujanovac, Švajcarsku i Dubai rangirala upravo tim redosledom.

Dodala je da joj je bilo žao učesnica za koje ji znala da se bave najstarijim zanatom i da ih je zaštitila tako što o tome nije govorila. 

- Da, ali one same biraju put kojim će krenuti, ponekad je to i loše društvo, ponekad i neka sitnica poput plastične operacije, šoping, šta god, tako se počne - rekla je za Hype televiziju nekadašnja policajka, koja je javnost šokirala i kada je otkrila šta je sve operisala na sebi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading