Miona, Maja, Stanislav
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sinoć je u Eliti došlo do rasprave kada je u emisiji stiglo pitanje za Nenada Aleksića Ša. 

Gledaoci su optužili repera da na sve načine pokušava Mioni da zgadi Stanislava, njenov bivšeg dečka koji sa njima boravi u rijalitiju. 

- Na sve načine pokušavaš da zgadiš Mioni Stanislava, blamiraš sebe u tim godinama - pročitao je voditelj Milan Milošević.

Ne znam šta ja njoj to prenosim, možda misle na ono što je on rekao da je kao krava. Ali mene ne zanima da li mrzi, ja znam da ona mene voli. Meni je drago da je Maja ono potvrdila - rekao je Ša.

Miona, Maja, Stanislav

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

To može da bude na debati, ja nisam verovala da je on to rekao, ali to je rekla njegova devojka, ali nek se dogovore i neka kažu. Bilo je situacija da je on njega komentarisao, ali ništa ovako. Ja mislim da bi on voleo da ja imam odbojan stav - dodala je Miona.

- Da li si rekao da se ona "j" ko krava? - upitao je voditelj.

Ako sam rekao, ja se izvinjavam, ali ne sećam se. Moguće da sam rekao u nekom kontekstu, ali nije to lepo - dodao je Stanislav.

Miona, Maja, Stanislav

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ovo mora da se zna. Miona je dobila pitanje od novinara da sam ja rekla da je ona kao krava, a ja živa vatra. Znam ja da taj klip sigurno odgovara, situacija je bila da smo mi sedeli na garnituri, komentarisali smo naš odnos, ja kao i svaka devojka sam ga pitala za Mionu, i onda je on rekao da je to posle bilo drugačije, rekao za početak da ona legne kao krava, ali posle se stanje popravilo. Ja nisam se*sualno opštila sa njom, to su njegove reči - dodala je Maja.

Miona, Maja, Stanislav

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ona ne veruje da je on to rekao - rekao je Milan.

Mojoj devojci i meni je lepo, a gledaoci što se trude da me zgade, ne ide im, ja sam na njom super, i nama je lepo. Možda je on to rekao da bi se dodvorio Maji - rekao je Ša.

- On je možda rekao to u nekom kontekstu, ali meni to ne liči na njega - rekla je Miona.

- Majo, on kaže da ti izvrćeš reči - rekao je Milan.

- Neka puste klip, ja se ne sećam toga - dodao je Stanislav.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading