Nora i menadžer
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Aneli Ahmić sinoć se suočila sa bivšim partnerom Asminom Durdžićem. 

Iako se mesecima unazad pojavljuju brojni detalji o njenom privatnom životu, sinoć smo tokom njihovog suočavanja imali prilike da čujemo razne kontroverze iz prošlosti. 

Asmin Durdžić je nedavno javno izrazio sumnju da je on otac male Nore, zbog čega je tražio i DNK testiranje, a gledaoci su sinoć ostali zatečeni kada su usred emisije čuli i na koga Durdžić sumnja da može biti otac Aneline maloletne ćerke. 

Aneli je sinoć pogodilo to što je on javno izrekao, ali, kako onda tvrdi, sa dotičnim muškarcem nije imala ništa više od kontakta na društvenim mrežama. 

Ipak, Durdžić nam je nedavno dostavio dokaze koji su ga podstakli na ovu sumnju. 

Aneli je, navodno, u kratkom vremenskom periodu bila sa izvesnim muškarcem, kako on tvrdi, a onda je uplovila u odnos sa Asminom. 

Asmin nam je otkrio da je počeo da sumnja u priču o očinstvu nakon što je Anelina drugarica koja je sa njom boravila u Švajcarskoj, upravo njemu ispričala detalje. 

Aneli mi je rekla da je taj muškarac najbolji drug njenog brata, nakon čega je njen brat rekao da ga u životu nije video - počinje priču Asmin za Alo!. 

Kako on tvrdi, Aneli je pokušala da se izvuče tako što je drugaricu optužila da je bila sa pomenutim muškarcem, nakon čega se ona javila i potpuno je raskrinkala: 

Rekla mi je da je Aneli bila sa njim i da je radila test za trudnoću pet dana pre nego što sam ja otišao po nju u Švajcarsku. Ona je tada boravila sa tom drugaricom i u tom stanu se viđala sa njim - otkriva nam Durdžić. 

Anelina porodica je blokirala drugaricu, jer je, kako se navodi, upravo ona pokrenula priču o DNK testiranju. 

Kako saznajemo, muškarac za koga Asmin tvrdi da je otac male Nore je poznati estradni menadžer koji živi i radi u Švajcarskoj (identitet poznat redakciji).

Još više sumnji podstakla je sličnost fizičkog izgleda između Nore i estradnog menadžera.

Nije se pojavio na DNK testiranju 

Durdžić je od nekadašnje tašte, Jasne, tražio da uradi DNK test kako bi time dokazao da Nora nije njegova ćerka. 

Kako je tada sam otkrio, on zna pravi identitet oca deteta i kako tvrdi, taj muškarac je dobro poznat javnosti, ali ga on i dalje neće otkriti.

Kako su domaći mediji preneli, Asmin se navodno nije pojavio na zakazanom DNK testiranju u Sarajevu, a sada su otkriveni i ostali detalji.

Alo! je stupio u kontakt sa imućnim biznismenom koji je otkrio šta se zapravo desilo. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading