Miljana
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola nedavno se vratio u Elitu, a sada je otvorio dušu o odnosu sa bivšom partnerkom Miljanom Kulić, koja ga proganja od trenutka kada se ponovo vratio na imanje. 

Zola je otkrio i da je Miljana pokušala da napravi tajni dogovor sa njim tako što mu je poruku napisala na ceduljici, što je strogo zabranjeno u rijalitiju.

- Kako si nakon povratka u Belu kuću? Zbog čega praviuš distancu sa Miljanom? - pitao je Darko.

Zola

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Pod utiskom sam i dalje, još uvek nisam sa svima ni popričao. Ona je promenljivog raspoloženja sa mnom, ode do Darijana, pa kod Bebice i onda opet kod mene, prvog jutra kad sam legao ona me je pitala da se zagrlimo, ja sam rekao da je degutantno, ona ode kod Darijana i zagrli ga. Danas smo se sprdali i zezali, bilo mi je kul, ali opet večeras je imala neke stvari koje su je zanimale iz prošlosti, tako da neka ide sve spontano ovako - rekao je Zola.

- Kakve su njene emocije, šta misliš? - pitao je Darko.

- Ako ona ima toliku emociju prema meni, kako možeš da se ponašaš da ideš kod drugog muškarca? Zbog čega bi imala potrebu da me pravi ljubomornim, ako sam legao pored nje? Pokušavam da joj objasnim neke stvari, ali nemam ni veru ni nadu da radim to - rekao je Zola.

Zola

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Kakva su njena očekivanja? - pitao je voditelj.

- Ona prvo kaže jedno, pa drugo. Ona je mene pitala na papiru neko pitanje, ali ne mogu da pričam o tome. Želela bi da dobije konkretan odgovor i ja sam rekao ne, jer je napisala broj dana da se to sve realizuje - otkrio je Zola.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading