Asmin, Dušica, Aneli
Foto: Alo/Alo/ Ilustracija

Večeras će se u studiju Elite suočiti Asmin Durdžić i Aneli Ahmić. 

Ahmićeva je, nakon što je saznala da je njen bivši partner gostovao u emisiji, javno dozivala da dođe ponovo i suoči se sa njom, nakon čega je Durdžić pristao.

 

 

Asmin dobija poruke podrške, a svojim fanovima se obratio putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Kako je otkrio, mnogi su ga posavetovali kako da se ponaša, a on je najavio da bi mogao i da napusti emisiju i to zbog voditeljke.

Hvala svima što brinete i savetujete me, negoo, ne suočavam se ja sa Dušicom, nego sa Kanalnom (Aneli), tako da Dušica nema šta da priča - započeo je Asmin, pa dodao:

- Kao što sam rekao, ako ne budem mogao da vodim dijalog kao normalna osoba, ustanem i odem! Ako me Dušica bude prekidala, ustanem i odem, tako da... - poručio je Durždić putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Javno isprozivao Janjuša 

Aneli Ahmić danima priželjkuje susret sa Asminom, zbog čega se on pre nekoliko dana oglasio i javno se obratio Marku Janjuševiću Janjušu. 

- E moj Janjuše, moja devojka da moli bivšeg da dođe da ga vidi ja bih uzeo naftu i zapalio bih se od sramote. Još si je i verio, konju. Volim te kod Karamujića, buraz, izdrži - poručio je Asmin putem svog profila na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading