Lazar colc zola
Foto: Printscreen/Printscreen

Lazar Čolić Zola našao se sinoć u studiju Pink televezije, te je tim povodom u razgovoru sa voditeljkom Anom Radulović otkrio do sada nepoznate detalje drame iz Beča. 

- Miljana je rekla da ne želi da bude sa tobom, pa joj onda često nedostaješ, kakve ti emocije imaš prema njoj? -pitao je Darko.

- Ona kako je krenula završiće u Derventskoj bolnici. to mi je nešto što mi je uvek zaparalo uši, iskreno kad si kući jako se osećaš nemoćno kad neko uzme tvoje ime u usta, osećaš se nervozno i pod tenzijom nekom. Ona je mene nazivala raznim epitetima i to me je zabolelo. Ja još uvek ne znam kakav ću susret imati sa njom. Ja ne bih voleo da bude neki rat ili tenzija, ja ću biti neko ko neće biti inicijator sukoba i ako krene potrudiću se da procente sa njom ne povećavam

- Šta se desilo u Beču? -pitala je Ana.

- Bilo je sve divno i krasno i jedno jutro se probudila i rekla da želi da krene drugim putem i da će se zaposliti na jednom mestu i kao ja nju ne interesujem više . To mi je bio prvi put da su me i njeni roditelji podržali i eto jedno jutro je odlučila da to više ne želi. Rekla je da će se zaposliti kao konobarica i da ima iskustva, tako da je uzela taksi i ja joj pomogao da ubaci stvari u gepek i onda mi je rekla gotovo. Međutim, prođe jedan dan kad oko šest ujutru čujem neko lupa na vrata, imao sam osećaj kao da sanjam i nisam znao šta da radim u tim momentima, ono se nigde više ne rađa nego u Nišu. Želela je da opet uspostavimo kontakt i verovatno je shvatila da joj je bolji život sa mnom bez obzira i što ima iskustva -rekao je Zola.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading