Maja Marinković
Foto: Printscreen/Printscreen

Sinoć se u Eliti održala još jedna emisija "Gledanje snimaka", gde su ukućani imali priliku da prisustvuju svađi Maje Marinković i Stanislava Krofaka Pantere

- To je njeno mišljenje, mene to ne može poremetiti. Ja znam ko sam i šta sam - rekao je Stanislav Krofak.

- Ja sam se mnogo uvredila za drukaru i rekla sam zašto upoređuješ, ja sam se loše osećala u tom trenutku. Tu smo se nešto raspravljali i uzela sam ša za primer da mi se sviđa kada se nešto kaže za Mionu on je uvek odbrani. Ako je stiglo takvo pitanje ne moraš da odgovoriš nešto što ne misliš, ko će koga da odbrani ako ne nas dvoje jedno drugo. On zna kako ja pričam i reagujem -rekla je Maja.

- Je l' on guši tvoju prirodu? -pitala je Ivana.

- Ne guši, nego ja sama sam suzdržana od komentarisanja. On mene samo na prekida često kad neko priča, treba ga uvoditi svake sezone pa da vidimo kako bi mu bilo, on tako diplomatski priča i uvek govori da svako ima svoje mišljenje -rekla je Maja.

- Ona ima svoje mišljenje i mislim da nije u pravu. Ona je naučila da joj neko popušta ja ne mogu tako, ja imam svoj stav i niko mi ga neće poremetiti -rekao je Stanislav.

- Ja se slažem da je on dobar prema meni i ja nemam problem sa njim kao sa nekim prethodnim partnerima. Mene malo nervira kad mi tako govori da imam pravo na svoje mišljenje i onda ništa ne rasčistimo - rekla je Maja.

- Nisam ja kuvar ni pekar, da ja ovde nekome pržim jaja, ja nisam takav i to neću raditi - dodao je Stanislav.

- On je sam sebi na prvom mestu, ja samo kažem da ja brinem o drugim ljudima i to mi je možda lepo ali bitno da sam dobar čovek - rekao je Ša.

Međutim, ono što je svima privuklo pažnju jeste komentar Stanislava - "da nije kuvar a ni pekar, da joj prži jaja".

Munjevitom brzinom komentari su se nizali ispod klipa.

"Molim vas neka mu neko kaže da je glup", "Ne zna se ko je gori ovde", "Jel ovaj čuje sebe šta priča","Jao kakav blam"....

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading